Результати 1-7 з 7

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229

читання grande punto 1.4 16v 70КВТ

привіт, хлопці,сьогодні я приїхав в майстерню клієнт з вище автомобіль, щоб видалити 2 лямбда і зробити відкритими і проблема, що я не можу це читати (я kessv2 і ktag офіційний) навіть не вважаю, навіть в меню вибору programma.ho porvato також з півень clonev2 prestatomi колега побачити, якщо у списку авто ce драйвер, але ninete,не ce. автомобіль монтує електроніка бош МЕНЕ 7.6.3.

з інструментом і можете його прочитати? спасибі...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    те, що s? я не інструмент в даний момент ? сумісний з цим ecu.
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    те, що s? я не інструмент в даний момент ? сумісний з цим ecu.

azz.. тому і "infattibile"?? cmd і компанії красивої нічого не робить?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Колись і я ? довелося перепризначити fiat punto 1.4 16V але ебу bosch, але не пам'ятаю код. Врешті-решт той тип ебу не міг змінити, і якщо не помиляюся, був саме такий, як ваша. Чому? я бачив у списках трохи передач, але не приносять, вони проходять безпосередньо в ME7 9.10, який монтується на 1.4 16v. Я в кінці кінців я міг би встановити тільки один модуль на потенціометр dell' педалі акселератора, а іншого я не знайшов.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    Citazione Спочатку Написав egs Visualizza Messaggio
    Колись і я ? довелося перепризначити fiat punto 1.4 16V але ебу bosch, але не пам'ятаю код. Врешті-решт той тип ебу не міг змінити, і якщо не помиляюся, був саме такий, як ваша. Чому? я бачив у списках трохи передач, але не приносять, вони проходять безпосередньо в ME7 9.10, який монтується на 1.4 16v. Я в кінці кінців я міг би встановити тільки один модуль на потенціометр dell' педалі акселератора, а іншого я не знайшов.

у pedalbooster і вже встановлено, замовник встановив вимогу встановити кулачків з профілем найбільш штовхнув ,відключити лямбда-2,спорт повітряний фільтр і т.д. і т.п..так що, очевидно, з заміною распредвала і квант інші,я хотів налаштувати впорскування,аванси,і як concerne. azz...гарне питання ...

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Ви пу? встановити екю в якості альтернативи, повністю програмовані
    і, можливо, додає також turbo....

якщо ні, не має надії, щоб добре що-небудь....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    ви бачили, що unchip тому ecu для управління цим авто...сьогодні я зателефонував також alientech, щоб запитати, власне,і зараз не gestiscoo цей протокол...

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •