Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 32

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК L'avatar di gennantsub
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    neverland
    Повідомлення
    43

комплект упорскування води та метанолу

я чув, що є ці набори ,але хотілося б почути думки тих, хто змонтував
    мені завжди подобалася ідея цих комплектів типу NOS, які дають цього додаткові потужності,як у фільмі " КОБРА", коли Сталлоне тисне на кнопку, і його mercury monterey 1951 злітає
    ne paliamo ?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    на що verresti встановити? дизель, бензин? пам'ятайте, що вводять воду і метанол не має той же ефект, як і ніс....
    це система, яка служить для підтримки робочої температури двигуна під контролем, коли ви натиснете veeery "l?" з державами...так що у вас не ефект "екстра влада", скажімо, раптовий і прямий, як закис азоту.....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    neverland
    Повідомлення
    43
    манро скажімо, моєї ? pi? curiosit? додаток до ідеї реалізувати один з цих комплектів дозволяють переробляти матеріал, що я вже у розпорядженні ,як насоса високого тиску, очищувач води ,то я хотів би встановити на mjt 120cv gi? перепризначений в 150cv але перш ніж почати цей проект, я хотів би почути думку фахівців, як ви і інші користувачі, які перевірили особисто
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    на що verresti встановити? дизель, бензин? пам'ятайте, що вводять воду і метанол не має той же ефект, як і ніс....
    це система, яка служить для підтримки робочої температури двигуна під контролем, коли ви натиснете veeery "l?" з державами...так що у вас не ефект "екстра влада", скажімо, раптовий і прямий, як закис азоту.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    я додав би, що стає необхідним, коли тиск наддуву стосуються зірок... типу в автомобіль для гонок на 1300 м

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    88
    мені здається, що тренер, що не пам'ятаю назви, використовується це рішення, назвавши її acquamist, я правильно пам'ятаю?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Acquamist ? марка цих об'єктів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    88
    і якщо я правильно пам'ятаю, збільшення макс продуктивності на 20%, а в тих, з турбонаддувом вводиться тільки води для підтримки температури двигуна, pi? низьких, забезпечуючи гарне affiidabilit

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    31
    Привіт, хлопці,

я використовував Aquamist System 2d в моїй Точці GT.
    Суміш 50%-50%.

Я використав, щоб bassare температури вихлопних газів і, щоб мати кращий згоряння.

З упорскуванням води ви можете bassare або температура всмоктування (монтаж інжектор найближчим al'інтеркулер можливо), або abbasare температура вихлопних газів(встановивши її на більш наближений до метелик).
    Можна, звичайно, змінюватись.

Інший ефект і збільшення компресії в циліндрі, тому що вода не може бути comprimata.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    19
    Привіт LucaGT, у вас є додаткова інформація? Типу фото, відео, тощо зміни і переваги, якщо у вас встановлені термометри і т.д. і т.п.? Випробування владою???
    Дякую

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    neverland
    Повідомлення
    43
    я знайшов ці фотографії, якщо вони можуть вплинути на instruction.jpgwater_injection_parts.jpg
    Citazione Спочатку Написав CiccioBr Visualizza Messaggio
    Привіт LucaGT, у вас є додаткова інформація? Типу фото, відео, тощо зміни і переваги, якщо у вас встановлені термометри і т.д. і т.п.? Випробування владою???
    Дякую

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •