хлопці, я хотів ради на те що відбулося 1 рік f? і що з-за браку часу, а так само, чому? я не хочу більше? торкайтеся до машини, 1 рік f? я зіставляються з вищезазначеним двигуном 1.3 mjet 90 л. с., без dpf, я біжу від укладачів перетворення повне, і після декількох змін у файл, ми прибули на гарне місце, вакуум нижче 2000 оборотів був pelino покращилася,але fumosit? був руйнівним, тренер порадив мені очистити каталізатор серії для захисту турбіни і зменшити, так і викидів диму надмірною, я зробив очистити кішки, і у мене були серйозні проблеми, пара-вниз, порожній і повторно, а також у формі більше, ніж коли моя astra був оригінал, подачі ? різкий, порожній приблизно до 1800 оборотів, а потім ввести в парі в maniea стрибком до 4100 оборотів, в якому двигун, в кінцевому підсумку підштовхнути і хоче руху, і дуже дратує їздити в місті?, витрата до небес, з-за цієї проблеми, і його використання, обмін repertino, щоб тримати двигун веселий, рвалася і pelino покращився, після спорожнення укладача, якщо я правильно пам'ятаю, він змінив press rail, заздалегідь, і тиск турбо...і крива дизель, я зробив, зменшити кількість? дизельне паливо, надмірне по-моєму, на шосе машина задушила диму було очевидно, і тільки що я залишив у pelino педаль газу машина знову збільшити швидкість, якщо замість schiaccivo дросельної заслінки двигун imballava tipoo ingolfato дизельного палива, то, як сказав, я зробив, зменшити дизель, і йому? підняв прес-turbo, з elm 327 та torque я відзначаючи, пік 1.5 бара на 3 передачі, і постійно 1.3 бар..висока, як на мене,завжди тренер змусив мене накласти фільтр bmc спортивний і барило схожий на оригінал, але pi? ******гроші витрачені марно по-моєму, тепер ми підходимо до справи я хотів би повернути каталізатор оригінальний купивши його використовував, припустимо, автомобіль, аварій не було, щоб вилікувати вакуум, викликані, перш за все, із-за відсутності протитиску від спорожнення cat, я бачив у мережі так звані twinpipe ви думаєте, з турбонагнітач cos? надмірним, якщо будь-cat оригінал або twinpipe життя турбо було б, як ви кажете, від Різдва до Святого Стефана? дякую