прошу інформацію, тому що з multiecuscan і elm327 не можу ввійти ні в один блок управління, 500??
зараз вони пробували на нью-браво 1.9mjet і ідея 1.9mjte але на 500 n0n протягом не блок управління, я помиляюся чи ні йде??
прошу інформацію, тому що з multiecuscan і elm327 не можу ввійти ні в один блок управління, 500??
зараз вони пробували на нью-браво 1.9mjet і ідея 1.9mjte але на 500 n0n протягом не блок управління, я помиляюся чи ні йде??
multiecuscan працює відмінно, на весь парк автомобілів групи fiat,а не всіх elm працюють добре, ти, звичайно, клон не змінений.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
що ви маєте на увазі x клон або mdifica?
таке ж, як обраний тут в магазині, але usb і не послідовний
зміни знаходитесь на сайті *********** я як раз подивився...
Купити мультиплекс впевнений, що ввійде, навіть я в минулому, я купив elm 1.4, 1.5, але були гроші, втрачені для мене, чому? вступають тільки на двигун, а потім не роблять пі? нічого, замість мультиплекс виходить там, де ви хочете на групи fiat,lancia,alfa,bmw,opel, тим більше так швидко
Привіт
Але я по ідеї і браво 07 протягом скрізь, навіть riescie включення і виключення функцій в трико, com examiner не тому, але в 500 і герцогство fl не до мене, я повинен зробити зміни, я відкрив її і не існує двох опорів і конденсаторів... просто у мене є час, роблю і пробую
Речі мультиплекс і де я можу його знайти?
не, а що ? все can ось чому не потрапила
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
задана добре двері і зробив правильні заходи,принаймні в цій двигун повинен entrarti,я навіть на 500 95cv можу увійти з простою кабель elm 327v1.4
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ