-
Нагадаємо, що дослідження, яке я зробив датувати
Для роботи на блок служить інструментом (Наприклад. Мбіт / с), що дозволяє читати і писати від розетки ОДБ. В стадії написання, в машині не ви повинні ввімкнути радіо, вогнів або відкрити дверцята; комп'ютер повинен бути підключений до електричної мережі з заставки сплячого режиму жорсткого диска і антивірус відключені. Автомобільний акумулятор повинен бути добре заряджений або підключений до одного starter/booster.
Якщо, malaguratamente, (sgrat sgrat) блок управління блокується при записи не повинні закрити картину, але включити recovery програмне забезпечення і повторіть спробу.
Якщо ця спроба не працює, відривається блок управління відкриває його, ставить на стіл, добре, твердий, підключіть адаптер живлення до спеціальним pin-код і діма підключення BDM і перепрограмував читати і складати карту. Цей метод не працює зі всіма блоками управління, в деяких (я не зрозумів, які) ? потрібно отпаять пам'ять і працювати по-різному (це ? глава, в якій studier? pi? про це пізніше).
Витягнув карту цю він читає з програмним забезпеченням, типу ECM (дорого, але до того ж володів багатьма), і ми переходимо до варіації параметрів по своєму смаку, але з совістю: Для роботи на карту, потрібно знати всі параметри змінюватися внаслідок зміни будь-якого з них.
Для відключення DPF і клапана EGR, використовують інші програми.
Як вчинити? Якийсь корекції?
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
все правильно, але...не могли продовжувати на іншу тему?
-
Право, я не думав про це, прошу вибачення.
-
я б сказав, що в принципі, від початківців, які, добре для mpps. Пам'ятаю, що з того, що ви не можете зробити edc17, але ви повинні використовувати інше обладнання. Додам, що ці, а також в стані читати їх через obd в змозі навіть написати їх, але для безпеки, по-моєму, тобі слід завжди робити туристичне всі edc17, принаймні, перший час, щоб зробити копії.
Від того, що я прочитав і дізнався в цій дивній форум gi? в кілька день, щоб видалити fap і dpf краще, що ви покладаєтеся на інтернет, так? ті програми, про які ви говорите, вони роблять їх обов'язок, але вони це роблять по не оптимальною. Я зрозумів, що виключають інші DTC, які не будуть видалені, тому краще не використовувати їх. (це для edc16 і 17, а потім і для інших блоків управління не знаю). На практиці виключають всі елементи управління, а потім, якщо у вас помилка x, що робити? не тобі це повідомляє? Corregetemi якщо я не зрозумів, я від інших повідомлень!
-
Хлопці, вибачте, але якщо ви хочете запрограмувати, BDM ебу повинен харчуватися правильно? Але є трансформатори з plug підходять, які підключаються до ебу чи потрібно годувати певним pin індивідуально для кожного типа ебу?
-
купуючи bdm є майже все необхідне, включаючи блок живлення .я вважаю, що є випадки, коли є необхідність у piedinare, не відкриваючи, прямо на контакти роз'єму corregetemi, якщо я помиляюся
-
у bdm, як правило, блок управління повинен бути поповнений. також залежить від програміста, який ви використовуєте. в принципі, до чого я не знайте, йде на харчування. півень, наприклад, дає інструкції та прилади x нагодувати вас.
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму