-
Сумніви у листа, і багато іншого!
Привіт, хлопці, я купив в магазині німецький SMPS MPPS, V. 12.0.0.6 USB, CAN, EDC16, і я чекаю, що ми приїхали, щоб почати свою пригоду, але у мене є деякі сумніви:
1. Ебу можна? блокування на читання?
2. При блокуванні ебу я не зрозумів, або у пу? відновити тільки з BDM (Croma 2008 року 1.9 150 л. с.)?
3. Я читав, що ? необхідно тримати батарея заряджається під час операцій читання і запису, але якщо батарея не ? на 100% програма мене попереджає?
4. Якщо цей ІІП дійсно можуть змінити всі машини, перераховані, як ніколи, багато хто на форумі використовують багато різних інструментів одночасно?
Спасибі всім, і сподіваюся, не в неприємності!
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
1 блок управління на читання не може блокувати
2 якщо зависає при запису, ви можете повторити спробу в recovery без вимкніть запалювання,якщо ви все ще не йдете, ви йдете, bdm
3 програма видає напругу,але якщо ви покладете booster ? а краще
4 ви можете змінити всі машини в списку,але не у всіх!!
-
Спасибі sportknight, все одно машин багато насправді, і те c'? написав на купленій Версія V12 nat?rlich ohne Counter трад. Версія V12, природно, без лічильника: на що варто розраховувати?
Booster ? зарядний пристрій або портативний прилад, який служить для запуску машини, коли акумулятор ? на землю?
Вибачте, питання дурні, але якщо вони достатньо сильні в області інформатики і програмного забезпечення (хоча до цих пір я ніколи не використовував програми для керування блоків) на використання обладнання та обчислювальної автомобілі в нуль. По суті, я і теорію, і мені не вистачає знань, практики та інструменти для його виконання, але криза вимагає адаптації.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Booster ? інструмент, який використовується для запуску автомобіля, коли акумулятор ? на землю.
Для лічильника, ви маєте на увазі лічильник писання, зроблені малюк писання ви не можете виконати більше.
-
-
так, але не всі автомобілі в списку можуть бути прочитані, деякі тільки написано
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Наприклад, деякі marelli, встановлені на 1.3 mjet fiat/alfa/lancia/opel ви можете просто написати, чому? для читання вам необхідний bdm або потрібно отримати вихідний файл у відповідності з кодами блоку управління. Писати з mpps, необхідно скоротити його до 1 мега, але всі ці інфо знайдеш у численних дискусіях, присутніх на форумі.
Якщо у вас достатньо терпіння, ви побачите, що поступово ви зрозумієте багато нового.
-
Спасибі, хлопці цього відрізка не знав, тому потрібний розділ, що і вихідні файли, що c'? на форумі.
Але, якщо не пу? читати з MPPS ебу (як ви пишете вище), як ви знаєте, коди завантажити оригінальний файл?
Всі автомобілі однакові (типу всі крапки) вони ж ебу або той самий вихідний файл?
Привіт
-
автомобілі sonon рівні, але його ебу немає ( принаймні, не всі), ви повинні побачити hw одно і sw, щоб бути сумісним
-
ідентифікатор ебу це можна зробити з mpps.
я наприклад, у мене альфа-міф, і мій ебу пу? бути написана і не прочитана, так що я повинен перевірити hw з mpps, знайти вихідний файл, редагувати і переписати його з mpps, хоча, наскільки я розумію читати, не писати ? ризиковано....
я помиляюся?
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму