я не знаю, якщо ? розділ правильний...я хотів би знати, як видалити FAP на автомобіль в об'єкт?
я ніколи не робив цього і не знаю, з чого почати.
я не знаю, якщо ? розділ правильний...я хотів би знати, як видалити FAP на автомобіль в об'єкт?
я ніколи не робив цього і не знаю, з чого почати.
ось як вирішити!!
http://www.professionalchiptuning.ne...o-Files-Online
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
Правильно, потрібно покладатися на деякі професійні і у вас можливість? вивчити файл і натисніть всі ваші випробування.
ах, я розумію,![]()
ви рекомендували цей x простий факт, що якщо ви не готові, ви перебуваєте в біді, ви запитали як рахувати і записати: x простий факт, що якщо всі шість обладнання цієї машини не читайте, але ви можете написати і вам потрібно видобути файл ori x змінити його,але будьте обережні, якщо ваш послідовний будьте обережні з, що написати xch? ви повинні також розрізати файл,перейдіть в перший раз, може бути, тобі допомогти з сервіс онлайн-форум, де я можу гарантувати, що вони мають кваліфікованих і вузькоспеціалізованих, які дадуть вам всю необхідну інформацію і допоможуть вам крок за кроком.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
Те, що читати чи писати?
я розумію, для? я б навіть рада про те, як прочитати і написати його..то з якими програмами?
Щоб його прочитати, потрібен bdm.
В іншому випадку ви можете просто написати її з mpps v5. Скорочення вихідного файлу 1 мб
я думав, що ви могли б зробити з galletto читання і запису
півень v2, ви можете її спокійно
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]