Результати 1-8 з 8

Обговорення: elm 327 сумісність opel

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    88

elm 327 сумісність opel

привіт, хлопці, мій перший пост, я хотів запитати, я взяв тиждень в моєму районі elm 327 usb версії 1.5, то у мене є opel astra gtc 1.3 90cv 2007 року...і досі я не знайшов ні однієї програми в мережі, які можуть сказати мені цілком певні значення, такі як тиск турбо.
    Я використовував *********** 3.6 і працює відмінно, пробував у машини друзів, моя opel замість цього потрібно для забезпечення універсального, я використовував scan master, але завжди значення turbo, не, scan xl pro і у мене проблеми, так як при завантаженні pid, можна ecu, dashxl манометри з розуму і піднімаються самостійно, навіть намагається його на інші бренди я пробував навіть ще, м'який, але все-таки...

Шукаю програмне забезпечення, схожі на torque для android я намагався одного і ідеально підходить манометр turbo в режимі реального часу і працює перо і тільки для android я навіть і буду, один для пк

спасибі, хлопці

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    привіт, ми з'?що-то для opel у використанні з elm ,якщо я правильно пам'ятаю, це vaux check

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    88
    дякую за інфо, ми не праві, що я знайшов soft добре scanxl pro, але не можу settarlo тобто в будь-якій машині я, таких показників, як швидкість обертання і тиску турбо при запуску моніторингу показників, піднімаються і опускаються самі, типу, що відправляє їх у конфлікт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    не знаю, чому? тому таким чином,я ніколи не використовував, scanxl ,використання elm тільки з ***********

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    я б сказав, щоб купити собі opcom з декількох євро, і вирішите всі проблеми!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    88
    спасибі за вашу відповідь, я не маю подібних проблем з іншими soft для scantool touchscan і *********** тільки це, якщо і piuu в комплекті все, що я це дратує проблема, хто-небудь пробував elm327 в парі з scanxl pro або professionale_

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    нехай він іграшки єдине твоє спасіння, якщо не вуі витрачати ? ще autocom бачу в sluzione найбільш повне і професійне
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    88
    тому я нічого не роблю-l-elm і я беру щось більш якісне? в мережі, на youtube я бачу відео, діагностики автомобілів і автотранспортних засобів-повній з цим інтерфейсом 327 protrebbe бути якась помилка налаштування?

хлопці, у мене питання, так його видалити раз і назавжди...хтось має проблеми при використанні з elm 327 1.5 v scanxl professional? датчики, як про vlocita і boostvacuum дають ефект " мерехтіння " або що піднімаються і опускаються?

legendaryslave, врешті-решт, після багатьох випробувань і досліджень на opel йде тільки OP COM, я не розумію, чому? може бути інтерфейс ? CAN-ШИНИ на високих швидкостях? і elm не ? в стані прочитати все до досконалості, то ми бачимо, і в разі, якщо я беру квест OP COM
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 09-03-2013 08:24

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •