Привіт всім я хотів би знати, якщо з Mpps V12 можна було читати або писати Велику Крапку Mjet 90cv.
Спасибі всім
Привіт всім я хотів би знати, якщо з Mpps V12 можна було читати або писати Велику Крапку Mjet 90cv.
Спасибі всім
Привіт.. немає не можете прочитати те ебу.. але ви можете просто написати її.. але будьте обережні.. і тоді вам доведеться урізати файл, перш ніж писати..
якщо ви можете перейти bdm, візьми опір 0 і ви supertranquillo, що ви не зробите збиток!
в іншому випадку, а також те, що по праву вам порадив audi sp, ви, id і ви отримуєте файл, але пам'ятайте, що якщо ? мб 2-го рівня ви повинні відрізати до 1mb, дії, якщо шукаєте ? була розміщена.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
La тоді писати спокійно з MPPS 12 *****і сказав giarras, якщо файл 2mb його потрібно обрізати до 1 мб.І більш "крутий", ви повинні бути обережні, щоб зміни, які ви робите не для запису, тому що MPPS і працює abastanza siguro.Особисто я написав багато 1.3 miltiget і ніколи не було проблем
ви насправді я згоден, mpps працює добре, або не написано так багато, що пі? швидкий пошук файлу ori скоротити до 1mb і писати,я завжди роблю так і ніколи не було проблем!!!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
підтверджую, тільки знайти точні дані, sw і hdw.
Але, якщо прибрати опір n ви повинні припаяти?
якщо ви говорите mpps, що центр опору ? якщо ви хочете зробити її bdm потрібно прибрати і якщо хочеш пробач