Результати 1-10 з 10

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708

інформація про модифікації бензинових двигунів

я хотів би трохи зрозуміти логіку карти бензин, дизель трохи розумію їх cio? як розпізнати карту педаль , момент упорскування та ін..
    але, наприклад, на блок управління, скажімо marelli карти педаль є, як в дизель або ? структуровані по-різному?
    саме для турбо-уприскування і т. д..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    карти бензин абсолютно різні, також як і графіка, так само як і логіка, але, як тільки він вступить в логіці вдається їх розпізнати, як в дизельних,за винятком виключення piccoile
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    Двигуни і ебу з іншу логіку, але з трохи studio і засоби діагностики й, насамперед, широкосмуговий і манометр turbo зміну спокійно і ван сильний

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Я можу довірити ecm-титан з його драйвер для розпізнавання карти, просто щоб зрозуміти трохи не посипаною борошном, на які криві?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    173
    Привіт михайло я думаю, що ecm titanium ? дуже добре з бензиновими двигунами, тому ви можете довіряти

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Мангейм , Німеччина
    Повідомлення
    256

зміни альфа з двигуном 1750tbi

як змінити alfa romeo giulietta 1750tbi 235cv орі. ось посилання-де знайти файл-орі.http://www.professionalchiptuning.ne...9518#post89518
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    159sportwagon я не думаю, що доцільно розміщувати мод, не пояснити нічого з того, що ви f? і, перш за все, виходячи з ecu останнім часом ? звучить неймовірно, як med17...

* michele30....в ecu бензину є дуже складними, і, хоча бензинових та дизельних двигунів з філософської точки зору може "дати більше коней", якщо введемо-й? повітря і палива, особливо, якщо з наддувом шкоди ? досить простий .....так, щоб показати практичний приклад, то на труднощі? вивчення логіки роботи..знай, що motronic me7.1/7.5 працює вже? залежно від "навантаження/крутного моменту" я кажу про ecu більше 20 років f? в даний час..., щоб побачити щось схоже на дизель, ми повинні розглянути один edc16, отже, ecu, зовсім недавно...повертаючись до і говорити motronic завжди me7.5 у мережі з'? pdf під назвою "funktionsrhamen" або щось в цьому роді, що в перекладі означає "листів функція" на практиці пояснює для параметра всі функції,логічні і стратегії функціонування цієї ecu...посилання від 600 сторінок і все на німецькій мові.....якщо cerche в funktionsrhamen для me9.1...вам не доведеться spolpare більше 4000 сторінок достатньо матеріалу, незрозуміло....тепер ви зрозумієте, що ті, хто плюнув кров'ю на цих ecu навряд чи поділяє щось, і людей, які дійсно знають про ecu бензин в італії, які дійсно роблять розробки 3-х або 4 - ...інше scopiazza тільки...і іноді f? добре, і погано....
    я наприклад 3 роки, що st? вивчаючи ecu бензину і після всього цього часу я не мрію раніше мінімально зробити перепризначення..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Мені б хотілося зрозуміти дещо про моє Peugeot 207 THP з блоком MED 17.4.5? я бачу, триває ? як ви кажете, манро. Ви знайдете щось на цей ecu?
    Від матвія

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    є damos для цієї ecu, але завжди по-німецьки....
    факт ? що, якщо ви не розумієте, принаймні, блок-схем з різних параметрів, як мінімум, ін'єкції і запалювання на часткових навантаженнях і максимальних навантаженнях,корекції та ін..також на damos марна...
    що-то? з damos ви розумієте,....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Просто щоб зрозуміти, принаймні, те, що тягне з титану, що ви йдете на дотик. Чому? наприклад, на мій автомобіль у мене є велика проблема, що я думаю, це можна виправити, тільки карту. Я намагаюся шукати damos правильним для мене ідея.
    Від матвія

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •