Результати 1-7 з 7

Обговорення: карту yaris d4-d

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    8

карту yaris d4-d

Привіт всім, після покупки півень v2 на сайті, я грав на моїй першій карті (toyota yaris d-4d), і я хотів би попросити роз'яснення щодо деяких сумнівів, що у мене є:
    1) для зміни map служить відповідної програми ЄСМ? я використав це, але я не знайшов потрібний драйвер, я знайшов один номер HW і той же, але номер SW ? інший, ? проблема? де я можу знайти драйвера, що мені не вистачає?
    2) я не ? з'явилося меню "Турбо", може, це залежить від драйверів, не ? щось підходяще?
    3) я змінив деякі карти, скажіть, будь ласка, чи мають вони сенс?
    Дякую
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 20-02-2013 23:37

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    кількість hw або sw відрізняється пу? створити проблеми з cks але і виправити півень якщо я не помиляюся...
    карти turbo не знайдеш, тому що цей автомобіль має турбіни кріпиться не управляється від ecu...
    ? у драйверах і conseguena в карті відсутні багато важливих карти, що не ви змінили в першу чергу карту педаль, що, якщо я не помиляюся, то починає 077BD2 і закінчується в 077C9A не вистачає карту rail і її обмежувачем і деякі інші речі
    так як в мод реальний, коли я побачив lim пара, і я злякався.....ви партія від 800 обертів, збільшившись на 60% і більше...1000 оборотів ви більш ніж 100% приріст і на 4200 оборотів закрити з 176% зростання....я вважаю, що не добре так.....
    для інших може бути покращено, особливо в наш час...і ви повинні визна-лім диму...? питати, якщо адресу, який я тобі відправив відповідає карті педалі і rifalla, починаючи з l?.....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    8
    Привіт Манро, дякую за ваші поради. Я розглянув 2 карти уприскування parzializzato і, зокрема, обмежувач крутного моменту, ви думаєте, може піти так?
    Карту педаль не бачу в меню, в таких випадках, як ви це робите? Я повинен шукати, діапазон адрес, який ви мені вказали в таблиці шістнадцяткових? Потім зміни ви робите на графіку 2d на кожну адресу? Скажіть, будь ласка, як?
    Дякую
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 25-02-2013 12:29

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    8
    Вибачте, я зрозумів, що я відправив 2 файлу помилково, остання версія, що я хотів би бачити ? вище, від 264,2 Kb. Хтось пу? допомогти мені, відповідаючи на мої запитання? Дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    [?QUOTE=ingmodena;30501]Привіт Манро, дякую за ваші поради. Я розглянув 2 карти уприскування parzializzato і, зокрема, обмежувач крутного моменту, ви думаєте, може піти так?
    Те Англ. не ви там краще...у файлі я бачу, що на цей раз ви порушили тільки один з 6 карт, час вприскування і обмежувач крутного моменту і був відпущений, орі...
    якщо натиснути один раз всі 6 карт, терміни, то, щоб змусити речі, потрібно зробити їх все так..як в районі з поправками, які, як кроком...зараз я сказав би вам, нехай stre карти часів і зосередитися на карти педаль lim пара і карту диму...вже торкаючись цих трьох регулювальними запитом і обмеження відчуєте істотне поліпшення.....

Карту педаль не бачу в меню, в таких випадках, як ви робите? Я повинен звертатися?діапазон адрес, який ви мені вказали в таблицях шістнадцяткові? Потім зміни ви робите на графіку 2d, на кожну адресу? Скажіть, будь ласка, як?карту педаль не перебуваєте в меню, чому ? з драйвер cio? ecm не ripota серед тих, змінювані через себе..тоді вам потрібно створювати драйвер....починаючи з адрес, які я вам надав, як, де? ви повинні запитувати інших, більш досвідчений, ніж я....
    Дякую[/QUOTE]
    нижче ви trascrivo адреси вашого файлу, який ви навіть ecm, але з фактичною номінації(я думаю,....треба питати)
    076DB2=обмежувач крутного моменту(в цьому випадку ім'я ? правильно)у цій карті значення, що закони в різних breakpoint відразу iq дизельного палива в см3(це і з назви ж карту обмеження по iq, що йде адекватніше, ніж заяви..дить? карту педаль або Драйвер Wish)
    07B21A=уприскування виправлення:у цьому випадку ecm ім'я l? саме cannato...це ? карту rail, але оскільки ми не знаємо, де знаходиться його обмежувач, щоб не змінити її...
    072B34-078BA6-079366-072F14-078F86-079746: насправді? всі ці карти часу уприскування, що ecm називає імена більш химерний..тут же мова, що вам пишуть, pocanzi...
    076E2C=уприскування parzializzato:насправді? в цю картку ? обмежувач диму і осі в 2d у вас по осі x-обороти до 4800, а по осі y-кількість повітря всмоктується і зважування від maf, який йде від мінімум 200мг до 700mg...по осі z і по цій карті у вас iq, що ecu повинні відповідати, щоб мати даний показник стехиометрической, щоб уникати куріння..тому якщо ви, наприклад, розділіть справи? повітря, звичайно, вр по осі y з iq іншого вр від осі z, ви отримаєте afr, щоб зрозуміти один одного, якщо наприклад, розділити 700mg повітря протягом 33 мм3 дизельного вас вийде звіт afr.....увагу? як ви могли помітити, я не l? розраховується для тебе це afr, тому що ви не можете? обчислення з двома unit? вимірювання по-різному, чи не так??(mg x мм3), тому вам доведеться конвертувати iq дизель від мм3 / мг, помноживши цей iq, щоб 0,85..так що в разі, якщо до 33 x 0,85=28,05 мг
    зараз видно, що юніт? заходів ж ви можете? розрахувати наш afr повідомили в карту потім 700/28,05=24,95 для afr...(пам'ятаєте, uqesti числа) правило imporebbe розрахувати, щоб всі прапорці в карту диму значення afr щоб знати, як далеко ви пу? натисніть із збільшенням в паливі і, отже, зі зниженням співвідношення afr наводячи цю карту обмеження на нашу мапу(карту педаль)...але багато калькулятора не хочуть його використати, а так зазвичай дають збільшень (******* го, я б сказав)на 7% по цій карті.....ви дієте, як ви вважаєте за потрібне...
    нарешті, в 077BE6 починається осі Z карту педаль, якої я postavo повну адресу на іншу посаду, і де ти повинен запитати підтвердження...***** і ви розумієте цю карту педаль ? головна карта де ecu дає порядок, як дизель ти вимагати з педалі до? що цей запит буде обмежений з різних ілюстрованих карток незадовго....
    сподіваюся, вам було всім допомогти..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    8
    дякую за пояснення розлоге і докладний
    я намагався створити драйвер для карти педаль, натиснувши Правка -> Драйвери і, написавши адресу, з якого має починатися (про ? 077BD2 або 077BE6?) але цифри, які вийшли в таблиці я не вірю, - справедливі... є кілька нулів, і номери дуже високі...
    ви знаєте, скажи мені, якщо я помиляюся, процес створення драйвера або, якщо я помиляюся, початковий адресу?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    80
    відразу по приїзду в 80 повідомленнях я бачу все, і якщо я даю тобі руку,

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •