сьогодні я почав день з досить нуля****я ? настає lancia ypsilon 1.3 mjet ? вона стояла на місці.
як тільки я повернув ключ, я чув, що насос низького тиску, і робив великий шум, то я спробував тиск і тиск, правда, було не так scarca майже 3 бар, але коли зрозумів інструкція з експлуатації йшло до 2,4/5 бар.
я замінив насос разом з новими і зміни установки , я запустив машину з працею, чому? не хотіла починати, здавалося, ніби ingolfata.
наполягаєте, наполягаєте ? ігри.
тільки, що, коли його судили по дорозі машини, до 3300 приблизно ? зупиняється, ніби не міг би газ, то ви відчуваєте turbo boost.
я зробив діагностику, а не з'? нічого, egr-ок, датчик тиску в ок високий тиск ок, тільки turbo і маса повітря, який виходить низькі, коли я прискорюю хід .
мої сумніви ? turbo, що не насос, але візуально ? все ок , робоче колесо сторона всмоктування працює добре , клапан waste gate ок.
км є 59000 і використовує це, дівчина мені дійсно дивно, турбіна буде зруйнована.
може бути каталізатором закрито по-вашому?
я чистий також впускний трубопровід, де виходить клапан egr бачив, що забиваються всі їх.
вам порада, перш ніж, що завтра я можу видалити всю машину?