хлопці qualcunio вас люб'язно може надати в мод/maplist для цього ecu за допомогою цього файлу??
http://www.professionalchiptuning.ne...4&d=1357417663
Заздалегідь спасибі всім....
хлопці qualcunio вас люб'язно може надати в мод/maplist для цього ecu за допомогою цього файлу??
http://www.professionalchiptuning.ne...4&d=1357417663
Заздалегідь спасибі всім....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
ніхто??я керую своїм власним??
тита знайти кілька речей, на цьому ecu, єдина порада, яку я можу дати вам " на льоту", не чіпати карти педаль, повідомляє водій... бо не ті
і якщо торкнеться, ви побачите автомобіль палити, як камін... і потім зрозуміти, де-карту сша з багатьох суміжних... тому що на деяких картах обмежувачі одного руху, торкаючись...
привіт pinotec....я майже втратив надію....? я повинен сказати, що я не зовсім розумію що ви хочете сказати мені,....вибачте....
якщо не помиляюся, титан на цій edc15 мене не багато матеріалу, щоб почати шляхом досягнень,то я хотів би мати мод для того, щоб знайти різні окремими бітами для rail,turbo,etc більше у вас є різні обмежувачі дизельного палива в залежності від температури, а інший в p? речі...
я ще мод..вам damos,
те, що я мав на увазі в попередньому пості не брати до уваги карти збагачення відповідно tita,бо не ті
але вони, за адресою 053080
і тоді я сказав, що ви повинні зрозуміти, в якій частині карти читає ecu (codeblock) ,тому що в різних суміжних наприклад, змінюються обмежувачі крутного моменту одного руху
es адреса 02EA16 і техніки 05EA16... якщо ви не знаєте, яку карту з 2 використовується ,ви не знаєте, якщо насправді, якщо ви обмежуєте то обмежувач або інший.
сподіваюся, тепер вам я пояснив в зрозумілій формі.
ах.. я забув...
ти в заголовок поста про edc16c31
але потім ви поставили посилання edc15c6
де помилка ?у назві або у файлі ?
у назві сосни.....мені знадобиться map list edc15c6.......
.......до....![]()
128 відвідувань і ніякої допомоги, крім хорошої pinotec.....
хлопці, якщо я файл hex або damos не я в той час знову все zebedei....
р? співпраця s?....
привіт манро, я не зрозумів, що вам потрібно(я не можу бачити файли) адреси карти?