Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 30

Обговорення: проблема alfa gt 1.9 150cv jtd

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231

проблема alfa gt 1.9 150cv jtd

привіт, хлопці у мене альфа gt, що я вступив в off.. пару днів, що робить мене вийти трохи божевільний... помилка P1238 швидкість? потік повітря.....
    що, чорт візьми ? хлопці?? горить індикатор двигуна.... зараз не більше .... я пробував датчик витрати повітря новий, не ? він я закрив egr в електронному вигляді,
    він чистий, і я завжди таким же діагнозом і проблема,але машина йде добре ...... ніяких проблем ...дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Пояснити краще.. автомобіль переходить у recovery?? ? зіставлено??
    проблема може бути пов'язана з клапанами swirll або метелик для регулювання потоку..
    Терпіння і чеснота сильних..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    0
    привіт, контрольованого в мій список помилок obd і мені повідомляє: P1238 Несправності Вторинної ланцюга паливного насоса
    я сподіваюся, вам буде корисно.....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    перевірте регулятор низького тиску дизель.....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    або насос у баку низького тиску дизель.....
    мені трохи не збожеволів так пі? або менш схожі одна джульєтта 1,6 mjet, що іноді він зупинявся на вулиці з запобіжника насоса бак стрибнув....
    на закінчення я повинен був замінити насос, чому? поглинала більше струму, ніж neccesaria підривати його запобіжник.....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК L'avatar di pinotuning
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    0
    проблема ? у egr !! привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134
    може бути egr закривається погано! або, може бути, датчик egr" але, щоб бути упевненим, потрібно зробити кілька тестів..

НОВАЧОК L'avatar di pinotuning
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    0
    тест робити ? це : вибач, але оригінальні карти , відключення системи рециркуляції ог і перевірте, що отвір впускного колектора, так і ****** !!
    іноді заповнює осаду до такої міри, otturarsi повністю !! очистити, щоб добре механічна частина в egr замінити електронну частина
    іноді буває, що окислюється всередині і поршень не встигає вийти добре

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134
    ви праві!! а pinotuning. спробуйте так і ви повинні вирішити.встань на руки діагноз і перевіряє, відкриває і закриває спокійно після того, як очистив все, і тоді звільнитеся від sw.перейти спокійно!! принаймні ви спробуєте багато, і навіть що-те хороше, що ви робите.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    машина не йде в ricovery машини і орі,egr, його вивели, і я sn впевнений, що ? зроблено добре ,але і старі системи, тобто-16/c8 потім чотири криві,а його електронні системи рециркуляції ог ? несправність насправді сьогодні у мене встановлена одна egr зовні, то бовтаються, і до зараз не дав мені ні одна індикаторна лампочка,помилка, що я перерахував P1238,? те, що я сказав, я
    тому що autocom ******** мені те ж саме,і ця помилка є завжди, але не світиться жоден індикатор, то його ворота, і через деякий час знову з'являється, але машина ве добре, і не горить жоден індикатор....ок. дякую.....

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •