Привіт, хлопці, перш ніж намагатися завантажити файл на машині я хотів би Вашу думку і, можливо, якусь раду у випадку, якщо файл не був правильним на 100%
Спасибі !![]()
Привіт, хлопці, перш ніж намагатися завантажити файл на машині я хотів би Вашу думку і, можливо, якусь раду у випадку, якщо файл не був правильним на 100%
Спасибі !![]()
для мене fap off, не ? правильно, звичайно, ви не загоряться індикатори враховуючи, що ви видалили практично всю таблицю dtc
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
від 1CB3B4 в 1CB702 ? таблиця DTC, він видаляється Раз. Проблема ? зрозуміти, які зони видалити, і якщо зміни зроблені c'? можливість? підіть у регенерації.
Не маючи damos цей тип ECU ? трохи складним. Ви пу? спробувати напоумити, але без даних, впевнені, стане в глухий кут.
як я вже? сказав, іншого разу, коли рішення єдине безпечне рішення ? купити файл від когось? як це зробити.
зробіть невеликі інвестиції, і ви вирішите цю проблему назавжди, чому? у вас є файл зроблений для вашого автомобіля і для наступного-просто скопіювати мод з одного файлу в інший
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
раз не добре, як вже сказав,якщо я правильно пам'ятаю, на цих c'? і ще, перемикач off, dpf . . .
проблема не ? тільки таблиця dtc,також для інших речей, і я думаю, що ви йдете в recovery для цього . . .
звичайно, ви можете? завжди придбати карту, потрібно просто звернутися до потрібної людини.
Не маючи завантажив карту я не знаю, якщо вона йде в recovery
на ці машини у вас 100% проблеми з defap якщо це не було зроблено вручну,можливо, якщо ви потребуєте в інтернет-форумах і підготовлений для такої зміни.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я згоден, я вважаю, був одним з перших, щоб мати проблеми з dpf в даній категорії автомобілі, і я повинен сказати і зробити, мої вітання нашим адміністраторам форуму. В моєму районі не зміг ніхто, перетворюючи в інтернеті я знайшов саме адміністратори professionalchiptuning і тільки їх, ми змогли
раз не працює, як добре на цьому автомобілі, а потім необхідно розглядати bdm бо послідовний ce важливу зону управління dpf ce не читається....