Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207

керівництво для перепризначення ecu

привіт, хлопці...я хотів би запропонувати,може бути, недоречно, я думаю, зробити якийсь довідник про те, як moddare один екю в більш простій можна..починаючи від abc....? без зірки, щоб сказати, просто кожен мінімуму формальності, для того, щоб створити свого роду путівник "stock" стежити, щоб moddare в екю, так як я побачив, що на форумі є багато інформації про це, але багато з них розкидані в різних sottoforum або секції не завжди доступні вам beginners.....головна мета цього мого пропозиції було б головним чином те, щоб не повторювати ті ж самі речі для початківців.....що ви думаєте????
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    що, як мінімум, повинні бути зроблені 4 тільки для дизельних двигунів автомобілів, для ecu bosch, для ecu siemens, для ecu marelli, для ecu denso (тільки, щоб бути на generic та не відрізнити, edc15,16,sid206,sid803 і т.д. і т.п.)
    пізніше будуть і ті, бензинових...

якщо ви хочете, ви можете зробити це, ніхто вам заважає, але для мене ? неможливо реалізувати
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Це займає час, але дуже багато часу на керівництво, якщо ти зможеш добре для тебе, тобі будуть вдячні багато!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    звичайно, щоб з романных типу я б дуже помітно.
    привіт.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я хотів попросити адміністратора або модераторів, якщо ви могли б згрупувати p? інформація з різних форумів в одному пості, щоб створити дуже простий....
    але якщо покласти на важко, я думаю, що, якщо не на f? нічого.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    я хотів попросити адміністратора або модераторів, якщо ви могли б згрупувати p? інформація з різних форумів в одному пості, щоб створити дуже простий....
    але якщо покласти на важко, я думаю, що, якщо не на f? нічого.....
    я не думаю, що ваші наміри, ми contradizione з нашими правилами, адже я пам'ятаю, що, коли пост?, наш друг волхвів керівництво відзначає його курсу, який він відвідував у allientech, на відміну від нього, дуже старанно,багато користувачі взяли кий і був, що завгодно, навіть якщо потім цей матеріал оск? поза нашого форуму,як сказав той же волхвів,
    з моєї сторони я можу тільки подякувати тобі, якщо тобі це обіцяю, в будь-якому випадку, ми очікуємо також, що думають наші адміністратори, які ще треба вимовляються
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    хлопці, за мною, робіть, як хочете, ніхто завіса може перешкодити, якщо ви хочете зробити керівництво, нехай так, але крім якоїсь інформації загального не може піти на деталях, але не питайте мене, дивні речі робити, мені особисто, бо робота-сім'я-форум в цілому, я не можу зосередитися на щось схоже, і, крім того, інформація цінна, що я розділив я завжди messe in off limits, тому що я не хочу розкрити секрети, але писати певні речі, в світлі сонця, де може читати навіть ті, хто навіть не втрачає часу, зареєструватися а хтось отримує від цього переваги мені не йде прямо вниз.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    хлопці,я щиро намагаюся зробити кожен мій пост, як керівництво в тому сенсі, що, як, що я розумію, я пояснюю так, щоб зрозуміти все,що ви можете побачити в темі golf 5 tdi, який я відкрив,або в те, bdm, де на практиці ? пояснив все,але іноді я бачу, що люди не хочуть вчитися,читає і бере добре, не намагаючись зрозуміти,я відкрию тему, навіть сумніватися нерозумно, чому? я хочу навчитися, але то насправді я читаю людей, які не гідні навіть робити пошук або запитати, чому? ви таким чином...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я думаю, що lascier? світ як знайти.......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    abbiategrasso (MI)
    Повідомлення
    119
    важко зробити... надто багато варіантів і занадто багато ecu.... і все одно це б зайняло місяці і місяці часу!

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •