Добрий вечір, після scodifica загальної edc15p гольф 1.9 індикатор code і свічок блимає постійно, існує процес, щоб обійти цю проблему, scodifica була зроблена на e2prom dissaldata і ознайомитися з willem і не послідовний на flash.
Добрий вечір, після scodifica загальної edc15p гольф 1.9 індикатор code і свічок блимає постійно, існує процес, щоб обійти цю проблему, scodifica була зроблена на e2prom dissaldata і ознайомитися з willem і не послідовний на flash.
ммм я кладу трохи стрічки з чого ти обробки файлу, якщо woi спробувати з пов'язаними postami hw і sw, ми робимо тест
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
привіт, краще поставити деякі стрічки я сили, поекспериментувати з accopiati, я зіпсував один ecu, можливо, сара був випадок, перо і успіх
Підіть для стрічки, в поєднанні включається однаково, gi? пробував, проблема і в рамках, чому ? їх, що варто іммо, scodifica суми ? стали необхідні, тому що проблема була ключів, я думав, що, може бути, ви могли б вирішити з vag збирається змінити кілька бітів в комбінації приладів.
Вибачте , мене цікавить, тема не знаючи майже нічого scodifiche,
ви можете мені пояснити, що це ( стрічки, в поєднанні...) ?
якщо ? проблема ключів з vag-com c? процедура, яка вам кодування ключів іммобілайзера? ви повинні отримати секретний код SKC 4-0 7-значний номер,який повинен знаходитися на якийсь табличці або ключ, який вони дають вам, коли ви купуєте автомобіль
чесно кажучи, я зробив це на моєму, і немає проблем
Ніхто мені пояснити, p те, що я просив вище ?
привіт, пов'язаних означає, що повинно бути зроблено, як flasch, що e2p, але, як на мене, це більш, ніж достатньо лише зробити e2p
Якщо ви не помиляєтеся ніколи не означає, що ви не вирішуючи проблему дійсно важко. І те, і серйозна помиляюся