привіт всім, я хотів би вашу думку на цю карту зроблено мною...
привіт всім, я хотів би вашу думку на цю карту зроблено мною...
приміщення, машина має систему всмоктування з прямим фільтр bmc "рада", турбіна, збільшилася й армовані, труби всмоктування сталь і рукави високого тиску, розвантаження безпосередньо з терміналу вихідного і посиленого зчеплення
машина вже знімав з цієї карти і йде дуже сильний не має великих проблем, тільки вібрація від 2000 до 2500 оборотів приблизно тиск турбо менше 1,4 бар
як передає 2500 оборотів в хвилину або 1,6 бар не вібрує-й?...
дим c'? тільки на низьких оборотах, і я st? добре, не ? надмірне та втрачає відразу
додаю результати тестування scan master
scan master 147.jpg
немає думки?
ви хочете істини????не подобається мені нічого....в карти педаль ви учасник moddare, навіть коли двигун працює мінімум в нейтральне положення практично..дить? від 400 обертів і з 4% навантаженні....
лім крутного моменту слід тієї ж філософії DW з кроком дуже високі на низьких обертах....практично ти зробив "команда" де не треба було...cio? у вас низькі оберти...частини moddare як DW, що TL від 1500rpm то в іншому випадку у вас є автомобіль, дуже scattosa на кожне найменше натискання педалі, але потім має тенденцію до "ammosciarsi" на високих оборотах.....
на карти часу і rail я бачив з кроком жахливі також, що на 91% більше, ніж у районах, де є від'ємне значення....
навіть якщо гори з'явився посилений по-моєму з дизельного палива, що у вас,приблизно 82mm3,не потрібно 1,9 тиску turbo....
повторюю, не подобається мені нічого....
ах, я забув цей egr ? закрита в той же спосіб, але закривається від контролю cio? знамениті чотири panettoni....
і не в останню чергу прости орі карти передоплати, тому що замість збільшення, тобто передбачити, у вас із затримкою......
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Навіть я(я не експерт) я не розумію, чому від'ємні значення DW, час уприскування і аванси.
ок, спасибі манро відверто і щиро, як і завжди ? єдине, що мені потрібно на даний момент, ми lavorer? і потім вам місце, що з урахуванням змін,
ще раз спасибі
x манро
ви знаєте, я почав робити мод, який ви мені порадили, і машина, справді ? менше spenna до високих і pi? керованим і менш нервовий, з низьким навантаженням на педаль акселератора, st? намагаюся зробити декілька змін одночасно, і відчути відмінності, за кермом машини і справді поліпшується, як тільки вони готові, і автомобіль йде, як ви повинні місце карту
ще раз спасибі
браво....так ви f?....зробіть мод на час, щоб зрозуміти час від часу, як веде себе автомобіль на дату mod.....
а якщо зробити з журналу "комп'ютерної інтермедії," ви розумієте, якщо те, що робили в даній мод відповідає те, що ви шукаєте, ви.....
хороша робота....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...