Результати 1-10 з 10
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149

інформація про scodifica всього 59f і 5 ранку над сто

привіт, я хотів запитати, інформація в пі? на ці блоки управління практично можна riverginarle до школи? що якщо вони не цнотливі, не дозволяють собі писати або, ще краще, у мене є блок управління закодований і читаю в туристичне час, незважаючи на зміну файлу в esad. потім, якщо перейти під кінець писати, принаймні, тобі залишається закодованої і не правильно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249
    Над HW100 можна scodificare повністю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149
    ви s? що ви можете зробити scodifica? я, якщо у мене є блок управління закодований на школі, якщо я читаю файл я роблю все те переписати, в будь-якому випадку ебу мені залишається закодованої і не в той час, як, якщо ти в boot, штамп і decode, і під кінець діви, я мав на увазі, не поставити його в boot і без decode, присвячений вдалося зробити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di fuorigiri
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    186
    привіт з спорядження ви можете зробити те, що ви хочете без проблем trasformale обмін soft і т. д. потім, зробивши в цілому на ці ecu, потрібно знати, що деякі речі в машині не працюють, типу temp, що залишається максимум або тахометр не піднімається, і інші речі, які зараз не пам'ятаю, якщо потрібно вирішити деякі проблеми, а також запитати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149
    дякую вам за допомогу, яку ви мені даєте, ви s? потім ріжуть, навіть дроти що йдуть від блоку керування до body думала, коли у мене блок управління з hw610 закодований, я читав файл орі і мене послали, тому я scodificato файл адресами, з-за, але інший чоловік, коли я посилаю файл я пише? не частину я практично каже, що реєстрація тільки один раз, і не частина і залишається лампа горить

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149
    привіт, хлопці, хто мені пу? дати руку, я зробив кілька тестів на файл, але як і раніше нічого спасибі за можливу допомогу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di fuorigiri
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    186
    привіт, мені слід послати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149
    привіт fuorigire і дякую за вашу допомогу, проблема, що блок управління не у мене, я хлопець, я прочитав файл і мені послав його? я сказала, що якщо ебу не ? діви, а immoff мотоцикл не partir? ніколи я файл я пробував робити так без decode? ще не всі частини

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Привіт, якщо не частина і залишається лампа горить ? безумовно, питання черг. Мені ? довелося з 5af, що зробив файл scod малюк, ебу залишилося в зашифрованому вигляді. Проблема в тому, що навіть відповідне устаткування, файл не писалося і все. Читати ебу в режим завантаження і запису у файл, у мене не було більше? проблеми. Тому я думаю, що ви повинні зробити його своїми руками послати, щоб вирішити цю проблему, в іншому випадку ви можете зробити ще 1000 files, але не вирішити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149
    спасибі egs було те, що я думав, тільки в boot можу робити, чому? по мені ? з micro269, а не 168

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •