Привіт. C'? керівництво для початківців ECM Titanium? Я новачок в цьому і не в якості програмного забезпечення.
З повагою і спасибі заздалегідь.
Привіт. C'? керівництво для початківців ECM Titanium? Я новачок в цьому і не в якості програмного забезпечення.
З повагою і спасибі заздалегідь.
не надто відрізняється від ecm2001 навпаки....
Що я знаю, не з'? ручний, але якщо ви втратите трохи часу, не ? складно.
Має дуже інтуїтивний інтерфейс
ні... керівництво, що я пам'ятаю, було...... але багато хто з цим були не праві!
Привіт, друзі. Я починаю його використовувати, і я ще не встановлено. Наприклад, якщо у мене TDI 1.9 105Л.С mod і я відкриваю файл з тим же двигуном, але різні програми, можна копіювати зміни, так просто?
Дякую
немає не можете
ви повинні відкрити орі і мод з ж HW і SW
потім йдемо в ФАЙЛ, Огляд кроком (ALT + R), і без шкоди кроком
після відкриття орі, який ви хочете змінити, перейти завжди в ФАЙЛ, Огляд кроком (ALT + R), і прикладіть кроком
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ну і даремно.... я роблю так
навіть якщо файл і відрізняється, як sw і hw-просто файли, вони такі ж, як криві можна застосовувати зведення кроком!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)