Результати 1-8 з 8
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    173

Alfa 147 115л.с Насос Високого Тиску Бош 4C

Машина ? був рік зупиняється, а насос не піднімається тиск.
    Його розібрали і, здається, що ? всі прикріплюється? коли навколо рукою, не з'? тиску дизельних двигунів.

Хтось ніколи не було цих проблем

Привіт і спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    коли ви розібрали, що елементи керування ви зробили?також, щоб зрозуміти, як ви кажете, що ? ок...............тим не менш, якщо насос ? ок ? легко, що, можливо, заблокований регулятор тиску і не призводить до зростання тиску
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    починає вимірювати низький, не ? що ви ? заблокований насос в бак
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    я згоден, я теж partirei з низьким тиском, коли виявили, правильної експлуатації і правильного тиску заміняв фільтр дизельного палива і тільки після passerei контролю високого тиску, хоча чесно кажучи, я б не басейн насос до того, як ви зробили інші елементи системи
    дайте нам знати, і ми бачимо, важко це пояснити і всі разом, і, можливо, ми caviamo павук із отвір

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    173
    Машина вже стоїть на вулиці, у мене насос на землю 156 і добре. Різницю між, що, що ? зараз вище, і тієї, що я зняв ? що, коли про руки, розпорошує дизельне паливо, а інший-ні. У цей момент його відкритим, щоб побачити, якщо він поршневими супортами starati і коли я зрозумів, що все було в порядку? не маючи тиску і не зумівши зрозуміти, чому так? це питання його відкинув. На діагностиці тиск слини 3.6 в той час, як об'єктивно було 480, тому я пішов відразу на насос, а насправді ? так, для? досі не можу зрозуміти, чому?.

Привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134
    на даний момент насоси схожі, рівні або навіть перевернути його на руки повинні дати трохи тиск, але в diagniosi фактор del'метою і цим може бути тому, датчик або регулятор тиску в рампі...контролює всі недалеко і дайте нам знати...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Коли ви замінили насос ви замінили разом із регулятор тиску чи ні?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    є клапани всередині, які залишилися відкритими, куди йде той перстень заліза
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •