привіт, хто-небудь зняв обмеження швидкості на цьому ecu?? прямо зараз і засувку на 120 км / год...наперед дякую..
привіт, хто-небудь зняв обмеження швидкості на цьому ecu?? прямо зараз і засувку на 120 км / год...наперед дякую..
починається прикріпити на форум flash eeprom, cos? можемо зробити випробування
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ок, звичайно, я роблю це негайно![]()
вибачте, ви були б ласкаві, пояснити мені, де я повинен прикріпити файл? і як це зробити? дякую![]()
щоб прикріпити його, потрібно клацніть на " режим? розширений", яка розташована нижче вікна у якому пишете відповідь. Ви знайдете кнопку "управління вкладеннями", через який ви можете прикріпити zip-файл.
ось файли![]()
величезне спасибі!!!!![]()
вкласти в e2p, чому? повинно бути l? обмежувач. від якоїсь інформації в pi? на середині, чому? повинно бути 2.8 125л.з., а не 2.4
ви, вибачте, насправді і 2.8 125 к. с....хочете побачити eeprom?? ви думаєте, що ви перебуваєте там?
наскільки я знаю, повинна стояти l