Привіт всім я повинен виключити dpf на ford focus, що рекомендовані ecusafe чи після ? Заздалегідь дякую
Привіт всім я повинен виключити dpf на ford focus, що рекомендовані ecusafe чи після ? Заздалегідь дякую
менше зло ? час, найкраще рішення ? зверніться до фахівця або в службу online-форум
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Якщо все зроблено з ecusafe пу? дати проблеми регенерації ще активні і втрати кодування форсунок ?
кодування форсунок залежить від того, прилад використовується для читання та запису.
щоб справити ви, провину ecusafe
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
як говорить волхвів, ecusafe не добре,дотримуйтесь його порадою.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
Якщо все зроблено з саме тому зробити ?
хто може мені допомогти, я крім dpf з... ori було вже trattatonpenso з ecusafe...я повинен знову активувати dtc x існує проблема зробити це опинитися в діагноз... оригінал з fap активним, не той у мене.. дякую заздалегідь, якщо я повинен завантажити це теж читав, дайте мені знати
Ніхто не пу? мені допомогти?
для добре виконаної роботи, потрібно знайти оригінальний файл з тими ж номерами HW і SW, а потім sfapparlo
працювати на змінений файл перед ecusafe і потім раз ? марно ? втрачений час
Востаннє редагувалось magi1984; в 14-02-2013 14:27
Cos? ви робите дуже багато плутанини
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.