Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15

Обговорення: відкрити edc 17

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372

відкрити edc 17

привіт, хто-небудь є які-небудь пропозиції, щоб відкрити edc17 bmw? я бачив відео, де для зняття мастики, струменями його прочистити карбюратори...якийсь трюк?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134
    нагрівається блок управління добре в ногах,але без sporgeti теж в центрі!! і після перейти solevvando поступово до відкриття...scaldala з aereocaldo або телефон...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134
    якщо у вас достатньо терпіння відкритті спокійно, без створення внутрішніх проблем!! і ще,якщо відкрити так само, як і ви, - кажу я,тоді, коли і близько не видно навіть, що і було відкрито не використовувати всі ці хімікати, що не робите, крім того, дають на блок управління...а потім і великий труд, брудний...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    потім, як і інші...так як у мене відкриті!!! (ще...спасибі, ми також можемо закрити для мене.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    Використовуйте шпателя від шпаклівки, щоб піти нижче, і зробити важіль, cos? не залишається просто ніяких ознак.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134
    якщо грійте добре і немає необхідності робити такий важіль! ви також можете використовувати викрутку, російська.*****unque, і, як і інші..але, будьте уважні, також частину, яка може бути наймолодшій не змусити його занадто багато, то, як і радіатор...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    так, класичний метод...замість того, щоб читати і писати я можу в boot mode з галло v2?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    Що bmw ми говоримо або, вірніше, який edc17?Я використовую Kess v2? вчора міні 2012 edc17 112cv не визнається, чому? на останні mini і bmw, вони змінили коди доступу і повинні закінчити протокол.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    Bmw 320 nn пам'ятаю, рік 2007, 2009

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    ви повинні бути впевнені, що монтує edc17.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •