я зробив зміни у цю мапу, і я хотів би знати від вас, що ви думаєте.
вже завантажили на автомобіль, і не задовольняє мене настільки, cio? не, мені здається, така погана, в порівнянні з оригінальною, може бути?
що порадите мені робити?
ось карту
я зробив зміни у цю мапу, і я хотів би знати від вас, що ви думаєте.
вже завантажили на автомобіль, і не задовольняє мене настільки, cio? не, мені здається, така погана, в порівнянні з оригінальною, може бути?
що порадите мені робити?
ось карту
карту ? дійсно дуже елементарний, cio? ти торкнувся карти правильні, виходячи з оборотів праведників, для? не в ту сторону.
ви дали 15,9% збільшення фіксованої на всіх картах дросельної заслінки, час вприскування, що ecm називається тиском parzializzato, і в обмежувачі крутного моменту
rail ти збільшив на 50 очок, cio? 5 бар
намагається дати з кроком pi? поступово, починаючи, наприклад, ходу 10 до 20% - у прискорювач карти
час вприскування перейти від 5 до 10%
rail incrementalo del4 або 5%
тиск турбо del6 або 7%
обмежувачі крутного моменту перейти від 20 до 25%
c'? обмежувач крутного моменту з драйвера, за адресою e82b4 і e7ca6
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Якщо це ваша перша карта, я б сказав, що як на початку, і немає зла,дотримуйтесь порад magi1984, і ви побачите результати
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
ви говорите, що ? за те, що тоді я не підносить, так і з мод. що я зробив?
я роблю мод. і надії mod
ось я тут, я зробив зміни з conisgli, що ви мені дали, я сподіваюся, що ви зробили..
як йде зараз?
для мене, не ? погано, я б збільшила, тільки трохи більш низьких оборотів am ? тільки справа смаку, вітаю
також мені карту, як і раніше, може піти добре. можливо, занадто високий тиск в магістралі rail. спробуйте його і дайте нам знати.
тиск в магістралі rail, не ? була збільшена до 50 бар чи ні? ? занадто багато?
es:
в dec я від золота 13000, і то мод ? 13500 так 50 бар або більше?
шкоди, nn з ними робиш, але я + 300nr nn я входжу. особистий смак .але як іде машина ?? ви дісталися, щоб спробувати??