Доброго ранку, мій клієнт приніс мені карту для завантаження на великий точки 75cv і бачив, що ? у розмірі у розмірі такої ж, як мій, я вирішив зарядити, я теж, щоб спробувати. Машина ? prontissima, красиві зйомки і сильний штовхає всіх раундів з невеликим зниженням після 2900. Поки нічого поганого...навпаки!!! Проблема ? тільки... мені після 15 днів він почав ходити від удару машини, як тільки я залишаю зчеплення, тільки з першої. Приклад: без прискорення, як тільки відривається зчеплення машина не гладку, йде на шишки... навіть якщо accellero трохи і пологів машина йде на шишки... проблеми в роботі зчеплення. Номер мого клієнта я втратив, і я не знаю, де піти і знайти тут що ? навіть у моїй країні. Тепер я хотів би знати, хто з вас, якщо пу? бути залежить від карти, яка споживає зчеплення або якщо ви вже були деякі проблеми з моєю, незалежно від карти. Педаль ? дуже легкий, неначе нове зчеплення просто монтується.. я Б спочатку думка деяких експертів, я знаю, що має значення із збільшенням роздута на обмежувачі... можливо, кілька порад для її поліпшення.