Результати 1-4 з 4

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906

Bmw 320d e46 150cv edc16c31 міркування карту орі

Привіт всім, кілька днів тому я прочитав карту мого друга з bmw 320d і я помітив, що тиск, орі як rail, turbo вище, ніж, наприклад, на alfa gt jtdm edc16c8, а також, надається в умовах різної навантаженням.
    У bmw особливо страждають від турбіни, у мене багато чули, а потім з кроком повинні вони набагато більше? soft на оригінальний двигун, ніж конкурент або діапазон збільшення для стандартній карті ? pi? чи ні? Наприклад 200 очок turbo може бути вже? надмірні або він залишається в допуску надійності

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    привіт,за те, що я, наприклад, 200 пунктів-max, які я даю на оригінальних турбін потім partiresti вже від макса, а потім тиск турбо, потрібно погодити його в дизель, так там виходить,якщо ви хочете, ви можете розмістити орі і мод, і я даю охоче мою увагу,не бійтеся, ніхто не народжується навчилися і навчаються, просто перш ніж писати файл, ви, принаймні, впевненість, що ви робите.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Не ? прагнуть зіставити, чому? читаючи на форумах читав багато користувачів, які мають розриви, так як тиск вже? досить висока вихідну конфігурацію і, отже, без зміни фізичних ? дуже пі? схильний до поломки.
    Проломи від орі у для засмічення filtrino воздуховода, масло, яке змащує натовп, але потім ? було зроблено оновлення.
    Потім встановлення downpipe дуже допоможе?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    53
    я ? жили x3 ж проблема, перший раз я поміняв фільтр, а потім, бачачи, що ви intasava я відразу ж зробив зміна поклавши трубку, порт зовнішнього фільтра, і з тих пір йде, як бомба

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •