Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 46

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322

Обробка Пера jtd115 і Альфа 147mjet 140hp

Привіт, хлопці...я поділюся з вами результатами, які я отримав після довгих годин вивчення..після того потворні знайомств з великим ім'ям галузі тюнінг...не вдалося.
    А... ' nuff сказав...
    Мій стилус ? jtd115 2001 року, у мене фронтальний інтеркулер, кулачки коломбо і bariani, фільтр, панель, маховик оригінал, зчеплення co.мене, форсунок і насосів-оригінальні, турбіна GT2256v, без каталізаторів. Ах, я додав також масляний радіатор.
    Карту я зробив я, після тисячі доказів і показання для нічних на форумах іноземних і місцевих..після сотні **** обмінявся з друзями в тур по італії з таким же двигуном...турбіна ? керований привід тиску, з розеткою тиску на впускних колекторів: prex постійного 1.8 бар.
    А, ось rullata:

я б сказав, що ? відмінний результат 210cv, і 45кг пара!

Що стосується 147mjt мого брата: ? з 2004 140hp оригінальні...він тільки інтеркулер від 156 (? півтора літра найбільший), розвантаження ****** і фільтр на панель.
    Автомобіль ? підключені завжди від мене, і має прокатне 195cv і 40 кг крутного моменту.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    turbo, що б це було? cio? на який автомобіль ? монтується? я з кодами не можу inquadrarle, щодо робити 1.8 константи..і протягну вам не сіль? з пневматичним клапаном x, який ви вибрали для цього, якщо ж у вас електронне управління?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    не зміг відредагувати повідомлення, тому я пишу інше!!!

у будь-якому випадку, вітаю з досягненнями, ви розглядали варіант збільшення витрати насоса дизельного палива, і замінити форсунки з 4 mjtd 8v?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Привіт, джеймс!azz, я бачу, що ми односельці...я прокатне авто від morraelettronica, прямо салерно!мають туристичне відмінний!
    Не турбо ? те, що 2.4 mjet fiat/alfa...gt2256v...я зупинила свій вибір на пневматичний клапан xk? змінюється turbo, управління через карту стає досить складним: елементи управління PID на карту встановлюються в екю в залежності від турбо ? встановлюється на автомобілі...змінюється turbo органів управління, PID не варто більше...і щиро хвилі, ризикуючи зламати турбіну, щоб тиск неконтрольовані або тиск низькі, я вирішив з клапаном тиску і управління механіка.
    Клапан тиску мені гарантує постійне 1.5bar (які залишалися такими ділянці), я приступив потім встановити overboost зовнішній регульований корона дизель, і здійснити захоплення тиску для приводу на впускних колекторів...і я, відрегульований клапан для 1.8bar константи.
    Чесно кажучи, не відчуваю за комунальні послуги? замінити насос і форсунки з тими, 8v mjet..***** і подивитись речі з серії, якщо ви знаєте, як використовувати його, ви викинули з найкрасивіших держав...
    Ах, вважаєте, що їх би ще насправді я поїду з тиску в рампі оригінальний...
    Маючи turbo, який дозволяє 2.2costanti, без ризику руйнування...ви могли б піти ще

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    пропоную оновити вказав яків бачив, що я намагався на моїй шкірі,інжекторами 120cv mjet і насос 2.4jtd, і у вас є перевага ще й у тому разі, залишаючи незмінним тиск турбо, який, однак, я ніс би на 1.9-2.0 константи ви можете дати дизель без проблем і підвищити дуже машина.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    привіт msport...дивіться, щиро, всією потребує? мати цей дизель ще не відомо...вважається, що я їду золотих, як тиску в рампі, цікаво, дещо pi? тільки, коли я питаю 105mm3...думаю, якщо ж будеш тиск в магістралі rail в інших вр..., то..., який jtd ви говорите?на 2.4 136 резюме? турбіна, що я під тепер, з 1.8 ? вже межа..., щоб піти далі, як би gt2560vk слід враховувати запас потреби або прагнення gt2256v з вентилятора діаметром 60...і тягнути в 2.2 постійно...

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    привіт msport...дивіться, щиро, всією потребує? мати цей дизель ще не відомо...вважається, що я їду золотих, як тиску в рампі, цікаво, дещо pi? тільки, коли я питаю 105mm3...думаю, якщо ж будеш тиск в магістралі rail в інших вр..., то..., який jtd ви говорите?на 2.4 136 резюме? турбіна, що я під тепер, з 1.8 ? вже межа..., щоб піти далі, як би gt2560vk слід враховувати запас потреби або прагнення gt2256v з вентилятора діаметром 60...і тягнути в 2.2 постійно...
    Збираюся на механічний привід другий мені, що ти повернувся назад років на світло,і як, якщо у вас є автомобіль з електронним уприскуванням, і ви хочете зробити сильний потім зніміть ін'єкцій
    і постав карбюратор,відповідно до тебе тому що рік відмовилися від цієї системи управління turbo?
    Автомобіль дизель йти сильний ви повинні дати дизель найбільш ne найбільш сильний йде, і, відповідно, підходять для турбо потрібного розміру,але якщо тільки від повітря ви завжди будете обмежені,так що якщо ви скористаєтесь порадою msport ви побачите результати
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    вітаю з результатами!!!! Просто, щоб сказати, скільки мм3 введіть на 140 к.с., щоб отримати 195 к.с.?
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    *chris156 точно не знаю, indicarteli...я не "повідомив" ecu як для edc15...я відкрив різні обмежувачі на карту 100mm3, запит dw 550nm і намагався коригувати час і prex rail (я зробив з простої пропорції)...ах, turbo 147 ? провів 1.5 бар постійна x наказом мого брата...хоча в ці дні ми повинні спробувати картку на p? pi? дозріває (rullata зробив у минулому році, то я дізнався, інші речі)...я видалив деякі збільшення оборотів і навантаження занадто низькі, оскільки p? вперед, і спробував дати р? на ділянці понад 4000, разом з 0,1 бар турбо плюс

*admin...для мови приводу я з вами згоден...але після декількох випробувань, я вибрав шлях більш ефективний...стільки соку не змінюється.
    Я добре знаю, що, щоб зробити сильний дизель авто секрет ? додати дизель...але сенс ? що я не до межі форсунок, оригінальні! І потім, який насос 2.4 ми говоримо?на час взяв до уваги...але, мені здається, були деякі проблеми, монтаж...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    [QUOTE=mariodarkblue;27098]*chris156 точно не знаю, indicarteli...я не "повідомив" ecu, як для edc15...я відкрив різні обмежувачі на карті в 100mm3, запит dw 550 нм і намагався коригувати час і prex rail (я зробив з простої пропорції)...ах, турбо 147 ? провів 1.5 бар постійна x хотіти мого брата...хоча в ці дні ми повинні спробувати карту "p"? pi? зрілої (з обертанням, я в минулому році, потім я дізнався, інші речі)...я зняв кілька збільшується від оборотів і навантаження занадто низької ціни, оскільки p? вперед і спробував дати р? на ділянці понад 4000, разом з 0,1 бар турбо більше
    QUOTE]
    на низьких, якщо прориви добре обмежувачі не повинні змінювати час.. я б просто цікаво подивитися карту... якщо вам потрібно на консультацію тут..
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •