кома назва,хтось файлу, immo off для цього ecu ME7.3.h4
ось код:
0261206982
1037362063
ecu у питанні ? цієї дискусії: http://www.professionalchiptuning.ne...bosch-ME7-3-h4
читається як suggeritomi від legendaryslave
кома назва,хтось файлу, immo off для цього ecu ME7.3.h4
ось код:
0261206982
1037362063
ecu у питанні ? цієї дискусії: http://www.professionalchiptuning.ne...bosch-ME7-3-h4
читається як suggeritomi від legendaryslave
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
повернувшись ввечері, я дивлюся...
magi, де стоїть ori вам робота, що його
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
відправити файл не можу собі євро 2 ho3??
автомобіль має тіла?
додаю оригінальний файл, я не знаю, якщо машина має тіла чи ні, чому? я тут тільки ебу, і мій клієнт буде в швейцарії
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
а перейти з carsoft...які обробляє добре!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
дивіться, якщо ? однієї і тієї ж версії цей номер hw
У magi1984 я не можу бачити файли орі.
ок, дякую, завтра там, я дивлюся, filesi bicio, ? точно такий же версії, як HW, що SW
якщо carsoft він обробляє добре, я роблю це з не ? проблема, я просто впевнений, що працює
ви працює перо, ви повинні знати, якщо автомобіль має тіла або no body
ок, завтра я роблю це вручну, то тебе послав