Всім привіт від mindafuttu..
Я сподіваюся бути корисним для когось
Всім привіт від mindafuttu..
Я сподіваюся бути корисним для когось
contracambio ласкаво просимо ache тебе
Спасибі, ласкаво просимо... То bentrovato
ласкаво просимо,ми можемо знати, + тебе?..et?,місце,ім'я та професію?..
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
привіт, ласкаво просимо.................
Але, звичайно,.
Я хлопець 27 років, який від року ви збираєтеся випробувати себе в перепрограмування блоків керування авто... Після того, як зробив "p"? безлад з моїм авто я перейшов на ті, з моїх друзів і cos? далі...
Всі ? народився curiosit? і навіть пристрасть для двигунів, які беру з собою коли я був маленьким...
Я почав мій підхід з двигунами : спочатку зміни в мотоцикл, а потім, поступово, починаю змінити механіка Fiat croma 2.0 tdid 94...
І тепер я тут.
А ви?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 03-02-2013 20:09
привіт і benarrivato,ми можемо знати свою професію і своє ім'я?
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Я хотів запитати одну річ: як ніколи, ми повинні мати 80 повідомлень, перш ніж ви можете отримати доступ до файлів на форумі? Чи краще, як спробувати допомогти кому-то, якщо я не можу побачити там? пошти на форумі?
Заздалегідь спасибі
Моє ім'я ? Клавдія, моя професія ? конструктор-механік.
це правило..народжується x той факт, що багато реєструються, завантажують матеріал, а потім вони зникають, і я, здається, прав, є користувачі, які працювали багато розміщення, особливо в розділі "файли" ori що у файлі іммо і ще, ще, що ви при nn подивитися,ви можете брати участь так само активно і протягнути руку допомоги, у багатьох дискусіях з цього шляху ? було їздив на всіх, включаючи мене,брати участь у форумі і ви побачите, що незабаром ви перейдете в категорії вище.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]