Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 44

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423

Bdm,все, що c'? знати

Тоді,хлопці,я рухаюся мої перші кроки з bdm,мені вдалося зробити з'єднання і читання ecu,так що якщо хтось знову хоче на руки, я можу допомогти вам,те, що я хочу зрозуміти зараз ?

1)якщо я роблю повну резервну копію,а потім я можу використовувати функції експорту для того, щоб ділитися файл або злити, коли у мене буде змінена, і закінчив правильно?

2)що містить flash-зовнішня (також званої 29bl/28f/m58w? повинен містити карти бачив файли ? від 2048 вірно?

3)те, що містить flash mpc5xx?

3) що міститься в e2prom?

4) файл, який я отримую від читання флеш-зовнішня (298bl/28F/M58W ? те, що я можу писати навіть з програмістами послідовних?і якщо ви,c'? робити які-небудь зміни,то перетворення etc?

кожен раз, коли я пишу в bdm потрібно натиснути контрольної суми для того, щоб програма напишіть і перевірки контрольної суми, правильно?

я думаю, що ці питання будуть корисні всім, якщо отримують відповіді :P

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    Тоді,хлопці,я рухаюся мої перші кроки з bdm,мені вдалося зробити з'єднання і читання ecu,так що якщо хтось знову хоче на руки, я можу допомогти вам,те, що я хочу зрозуміти зараз ?

1)якщо я роблю повну резервну копію,а потім я можу використовувати функції експорту для того, щоб ділитися файл або злити, коли у мене буде змінена, і закінчив правильно?

2)що містить flash-зовнішня (також званої 29bl/28f/m58w? повинен містити карти бачив файли ? від 2048 вірно?

3)те, що містить flash mpc5xx?

3) що міститься в e2prom?

4) файл, який я отримую від читання флеш-зовнішня (298bl/28F/M58W ? те, що я можу писати навіть з програмістами послідовних?і якщо ви,c'? робити які-небудь зміни,то перетворення etc?

кожен раз, коли я пишу в bdm потрібно натиснути контрольної суми для того, щоб програма напишіть і перевірки контрольної суми, правильно?

я думаю, що ці питання будуть корисні всім, якщо отримують відповіді :P
    Будьте уважні, досить мало, щоб заблокувати ебу,моя порада і зробити трохи досвіду використовується, починаючи з її відкриття, що здається, що легко, але це не так
    qelle більш складні edc16c31-marelli mj все,якщо мало досвіду, краще не намагатися.
    Flash містить карти
    у 2ep містить коди ключа та багато
    В mpc, загорнуті карти залежить від типу ecu
    Файл ліжко в bdm навряд чи можна використовувати, щоб писати в послідовний,в той час як для cecksum не знаю, як ви, що ви використовуєте інструмент, але, як правило, робить це автоматично запису
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    Citazione Спочатку Написав admin Visualizza Messaggio
    Будьте уважні, досить мало, щоб заблокувати ебу,моя порада і зробити трохи досвіду використовується, починаючи з її відкриття, що здається, що легко, але це не так
    qelle більш складні edc16c31-marelli mj все,якщо мало досвіду, краще не намагатися.
    Flash містить карти
    у 2ep містить коди ключа та багато
    В mpc, загорнуті карти залежить від типу ecu
    Файл ліжко в bdm навряд чи можна використовувати, щоб писати в послідовний,в той час як для cecksum не знаю, як ви, що ви використовуєте інструмент, але, як правило, робить це автоматично запису
    тоді я починаю добре, чому? на одній marelli, що я вчуся,я вже? відкрита підключений і ін..,siemens бачу, досить складно з schedini

чому? також edc16c-31 важко??

у e2prom на практиці ? та, на якій повинні бути зроблені зміни на іммо та ін.. чи не так? vabb?,щоб зрозуміти, як працюють іммо etc, то я відкриваю пост в спеціальному розділі

я помітив, що насправді в керівництві гдк в кілька разів, говорить, що існують карти

для флеш-замість цього я прочитав, що вдвічі файлу від 2 до 1 мб,на мареллі я міг писати прямо з mpps,? неправильно?
    і якщо ? так само процедура також підходить для bosch?

дякую за відповіді, а

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    для контрольної суми я хотів сказати,якщо я пишу спалах зовнішня (наприклад, ... контрольна той перераховує автоматично, навіть якщо я вводжу тільки flash? або я повинен виконати команда контрольна сума?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    коли посилаєш листи він просить вас, якщо ви хочете виправити, або ні, якщо не містить, говорить, що не він підтримує це ? завжди повідомляється, який інструмент ви використовуєте та які містить протоколи...........

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    Ок, та інші питання?

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    для запису рекомендую після кожен робить, як йому здається, і люблю, коли детальніше з інструментом, напиши те ж саме, якщо ? можете не вдвічі або зробити запис з допомогою іншої програми пу? бути, що ви втратите дані........

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    вибачте,я забув вставити в обговорення ? пояснив, як вирізати

http://www.professionalchiptuning.ne...-tagliare-file

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    ок, ок,але в разі marelli, які не можуть читати, але писати тільки,якщо б я хотів, щоб виготовити файл для читання потрібно змінити, і потім хочете це записати в більш пізній час з mpps, як я повинен робити?

я повинен вирізати як ? зазначений у цій темі? було б досить?

інша справа

чому? також edc16c-31 важко??

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    вам доведеться його обрізати, щоб marelli в обговорення ? також пояснив, чому то для edc 16c31 я думаю, тому, що ваші труднощі? ? у apertuta ecu.........

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •