Добрий вечір, якийсь учасник форуму " в разі якщо б схему для підключення до body велика крапка, я повинен прочитати його вміст для t.t
Добрий вечір, якийсь учасник форуму " в разі якщо б схему для підключення до body велика крапка, я повинен прочитати його вміст для t.t
Привіт,ти вже? іншого тіла? і тіла в автомобіль, має мікро-процесор або eeporm?
Привіт, хлопці, ви знаєте, як зробити, щоб включити протитуманні фари grande punto, були встановлені пізніше з встановленим модулем індикації і оригінальною? не працює кнопка чому? ви повинні активувати його від тіла!
це було те, що я хотів сказати і з двійкової, однак, що стосується кількість боді-завтра його місце, тому що я в майстерні, проте тіла grande punto, і, здається, всього двох моделей, не ? щоб бути зарозумілим, але якщо хто просить ту чи іншу річ ви не можете відповісти, з іншого, я не Леонардо, і тому я повинен читати і клонувати іншому випадку я б не відкрив вісь,
Якщо ви хочете змусити їх працювати з допомогою тіла, ви повинні зробити, включити, чому? не готові і не думаю, що нам вдасться з діагнозом. В іншому випадку ви їх працювати з impiantino частина завжди з кнопки оригінал.
і як я можу зробити, щоб їх вирішити?
або краще з якою інструмент, я чув, що з multiecuscan ви могли б зробити!
Деякі роблять це прямо на боді-тепер я бачу, якщо на моїй діагностики пу? зробити.
У будь-якому випадку, щоб джерард, якщо вам потрібно клонувати боді-перше, ви повинні знайти тіла дорівнює, або того ж, якщо машина має e2prom перетягніть її в нове тіло, якщо тільки мікро потрібно рухатися, то чому? c'? навіть черги в них.