Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 37

Обговорення: Body велика крапка

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    59
    Повідомлення
    89

Body велика крапка

Добрий вечір, якийсь учасник форуму " в разі якщо б схему для підключення до body велика крапка, я повинен прочитати його вміст для t.t

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Привіт,ти вже? іншого тіла? і тіла в автомобіль, має мікро-процесор або eeporm?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    32
    Привіт, хлопці, ви знаєте, як зробити, щоб включити протитуманні фари grande punto, були встановлені пізніше з встановленим модулем індикації і оригінальною? не працює кнопка чому? ви повинні активувати його від тіла!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав usardaun Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці, ви знаєте, як зробити, щоб включити протитуманні фари grande punto, були встановлені пізніше з встановленим модулем індикації і оригінальною? не працює кнопка чому? ви повинні активувати його від тіла!
    вибачте, але ви не можете втрутитися в обговорення, де ви просите певну річ і зробити додаток, яке не має нічого спільного ви не по темі, тому наступного разу уникнути завдяки.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    59
    Повідомлення
    89
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    вибачте, але ви не можете втрутитися в обговорення, де ви просите певну річ і зробити додаток, яке не має нічого спільного ви не по темі, тому наступного разу уникнути завдяки.
    це було те, що я хотів сказати і з двійкової, однак, що стосується кількість боді-завтра його місце, тому що я в майстерні, проте тіла grande punto, і, здається, всього двох моделей, не ? щоб бути зарозумілим, але якщо хто просить ту чи іншу річ ви не можете відповісти, з іншого, я не Леонардо, і тому я повинен читати і клонувати іншому випадку я б не відкрив вісь,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Якщо ви хочете змусити їх працювати з допомогою тіла, ви повинні зробити, включити, чому? не готові і не думаю, що нам вдасться з діагнозом. В іншому випадку ви їх працювати з impiantino частина завжди з кнопки оригінал.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    32
    і як я можу зробити, щоб їх вирішити?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    32
    або краще з якою інструмент, я чув, що з multiecuscan ви могли б зробити!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Деякі роблять це прямо на боді-тепер я бачу, якщо на моїй діагностики пу? зробити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    У будь-якому випадку, щоб джерард, якщо вам потрібно клонувати боді-перше, ви повинні знайти тіла дорівнює, або того ж, якщо машина має e2prom перетягніть її в нове тіло, якщо тільки мікро потрібно рухатися, то чому? c'? навіть черги в них.

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •