Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 22
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Metropolis
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187

Беверлі стіни в 160км/год

Привіт, хлопці, я сподіваюся, що хтось із вас зможе мені допомогти в цій дилемі, що у нас є...Практично у нас беверлі-400 ? був перетворений в 500...тепер він монтує ін'єкції MIU40...у нас адекватний бензин і поки все ок, єдина проблема, що у нас залишається ? що зверху нам стіни в 160км/год і ми не можемо зрозуміти, чому...c'? хто говорить, що ? занадто ранній, хто не має поняття,....Я сподіваюся, що ви можете мені допомогти...Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    ви повинні коригувати передачі, що ? вирішальне значення для двигунів, трансмісії відцентрова.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    передачі ? відповідне....з передачі вихідної і зміненої швидкістю? ? та ж....не ? проблема передачі...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ви впевнені??надходить на обмежувач двигун?скільки оборотів тягне??
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Не доходить до обмежувача...у мене немає тахометра, тому не можу сказати...але можу сказати, що, чому, коли було 400 двигун не набирає обертів, як і раніше, на ділянці...я не кажу нічого, але повинні робити
    та ж швидкість? пік, як був 400 або я помиляюся?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    сьогодні я і адмін ми внесли монстр lieger 440cc 6cv дизель з ебу ідентичні 1.3 mjet також, як і карти,після відповідної всім дано, дизель з лопатою, щоб змусити її піти трохи швидкість, був ідентичний оригіналу, а потім і внаслідок втручання на варіатор.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Ок, msport, і ми...але якщо я задав швидкість? спочатку, що робив, коли був 400 я був би радий...але ми втратили 10км/год....не ? проблема передачі хлопчиків....я навіть взяв передачу 500 і встановлений під...? та ж нічого не змінюється...? двигун, який не може взяти обертів і не лізти більше?....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    отже, дозвольте мені зрозуміти тебе, ти взяв циліндр 500 і у вас встановлений з головою орі 400

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Тоді я взяв циліндр поршень і головка блоку циліндрів повну осі, вали в 460, я сів....Я зіставляються приводячи бензин, і поки ми...тепер подався приходить в 160км/год і зупиняється...спочатку з 400 приходить майже 180 км/год (я маю на увазі чування)...тепер я не розумію, чому? я стін...я чув, що це може бути ? затримка...але перш, ніж торкнутися досягнень хотів би запитати пораду на вас, експертів, перш ніж торкнутися аванси...інша справа, коли ви знаєте, як видалити лямбда-карта?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    встановивши G. T. на 460 на вашому "блок" ти не зробив нічого, що зсув усієї кривої крутного моменту і потужності,очевидно, більше,наприклад, число обертів вище, що нова передача не може забезпечити, так як бензиновий атмосферний двигун, щоб дати вам більше потужності й крутного моменту повинен обов'язково повернути вище....також при монтажі передачі 500 ви не можете мати ті ж pestazioni цього, тому що ваш двигун зараз ? чимось середнім між 400 і 500 таким чином, єдиний спосіб, щоб обороти і швидкість в цьому середовищі, і працювати до передачі tarandola ad hoc для цього кошти і його вага, включаючи conduncente, звичайно,...
    без тахометра для вимірювання передачі cvt, і досить складним, але з p? доказів ми не бачили...
    якщо ваш транспортний засіб було занадто раннього запалювання він би навіть "бити трохи в голові"....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •