привіт всім, я повинен йти читати, а потім писати clk 220 cdi 2008 року, я думаю, що гори edc16c31( я не хочу їсти нерозумно) , я можу зробити з mpps v5 без ризику заблокувати???
спасибі всім..
привіт всім, я повинен йти читати, а потім писати clk 220 cdi 2008 року, я думаю, що гори edc16c31( я не хочу їсти нерозумно) , я можу зробити з mpps v5 без ризику заблокувати???
спасибі всім..
в сухому або мокрому вигнутий завжди працює, як проклятий.....:cool:
mbe вам ніхто не може дати гарантію того, що nn блоків , а також, якщо у вас кошти офіцерів . а з bdm біля тебе навіть cuxo.
дякую, що відповіли мені, але якщо б я був використовувати kess клон , ймовірність? блокувати його ? або ж може бути ? pi? надійно?
Клони всі вони гарні... в залежності від якості.
З'єднує бустер і перейти з mpps, спочатку, звичайно, потрібно читати і їх, ви вже зробите? звіт.
Скільки напруга має бути для правильної роботи?? Більш 12в
Досить того, що ти живеш на 12 в достатку...
На старих w203, коли collegavi послідовний кабель йшов в мотор вентилятора на максимум, опускаючи різко напруга системи. А в lettuna не можеш змусити пошкодження... спробуйте і подивіться, як він себе веде.
якщо у вас проблеми, що частина вентилятора можна зняти тільки той запобіжник, навіть якщо в цій серії не повинно знадобитися.
ви вентилятор частині все в порядку =(
не зняти запобіжники...... я на цій машині і ще, якщо зняти вентилятор той же.....на мій рахунок, я виявив, після її застряг з mpps!!!!!