хлопці, я хотів би декілька порад на цей датчик на багато велосипеди, які працюють вбивають, щоб поставити резистор замість датчика, а потім ви відчуваєте, що мотоцикл взяв 10cv і можливо ніколи
хлопці, я хотів би декілька порад на цей датчик на багато велосипеди, які працюють вбивають, щоб поставити резистор замість датчика, а потім ви відчуваєте, що мотоцикл взяв 10cv і можливо ніколи
10cv просто немає...але дещо-що ви берете....встановивши опір на датчику або при переміщенні в область, де буде інвестовано від свіжого повітря(як і я-на різні точки, gt,lancia delta,fiat cuop?,т. д...), ecu визначає температуру холодного повітря, а оскільки повітря більш холодне, значить більше кисню...ебу "товстий" злегка навуглерожування, щоб компенсувати...ergo має трохи більше...? хороша система, коли приймають повітряні фільтри та вихлопні труби-й? "." не хоче "оновити" ecu...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
ви дещо ви берете я на старих opel з датчиком поставив поруч коробку фільтра montavo опір 4.7 ком, і він відчував себе трохи differrenza.....маленькі хитрощі........
блок управління "товстий"...................................і кок тільки робить це, але без чаю) вас дуже мало!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Як було сказано вище, що робить.....
але на які мотоцикли ви хотіли б спробувати? 10 резюме не існує саме?, ти не![]()
я сів на mosterino620 чому? cos? він хотів, щоб власник, який думав, що gab? що брав? зрештою, і правда, з аналізу co відгодовує
Ну так, безумовно, щось назад....але точно не 10cv...