Привіт, хлопці.. ті з вас, хто часто використовує цей програміст ??
мені потрібна допомога.. у мене 2, але мені ніхто не працює.. ( 1 оригінал і клон )
чекаю інфо..
дякую
Привіт, хлопці.. ті з вас, хто часто використовує цей програміст ??
мені потрібна допомога.. у мене 2, але мені ніхто не працює.. ( 1 оригінал і клон )
чекаю інфо..
дякую
azz... ніхто не використовує це програміст?
дивіться, що якщо ce l у вас є оригінал мого друга перестав працювати contatando erlasoft йому прислали програмка, що відновлений , ви їх зв'язатися з вами???
Що таке заєць? Кролик Abarth
Привіт
Упа оригінал elrasoft, працює 100%, використовував багато разів 2006 років вперед.
ви можете бути + ясно , що вам потрібно знати, які помилки вашого упа
також я використовую працює,які є докази того, що ви зробили??кабелі,блок живлення,дб,кріпляться??
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
Привіт Audi sp,
що проблема правильно ти програміст?
Також використовую я-УПА, без проблем.
простий тест, який я недавно зробив ? прочитати eprom 93c66 або 24c04.. не c? до читаю.. завтра, якщо я можу я роблю скріншот і ви це місце..
навіть я весь комплект schedini оригінальні, але нічого..
я використовую без probblemi... коли відкрити програму упа визнається hw? у програмі вгорі в пункт "інструменти"c'? функція "hardware test", якщо я не помиляюся, то, запустивши цю функцію, ви повинні зробити якийсь ви діагноз у програміст для виявлення внутрішніх несправностей(segiu інструкції, під час тестування).
останнє, що я сходжу з розуму ходу не хотів працювати... в кінці кінців probblema був usb-кабель(навіть якщо працює),ви повинні використовувати в безпосередній оскільки в комплект поставки.