хтось буде такий люб'язний, щоб сказати мені, якщо цей файл ? був defappato правильно?
автомобіль не повідомляє, ніхто не помилка, а раніше не можна було видаляти.
тепер не дозволяє навіть зробити примусової регенерації.
хтось буде такий люб'язний, щоб сказати мені, якщо цей файл ? був defappato правильно?
автомобіль не повідомляє, ніхто не помилка, а раніше не можна було видаляти.
тепер не дозволяє навіть зробити примусової регенерації.
я забув файл:
це 307 1.6 hdi 110 к.с. edc16c34
але ви не можете змінити-й? повідомлення?
а файл я не зробив з ecusafe, хоча кажуть, що qst машині добре, якщо мені підтвердили, що з ecusafe робить добре, я роблю це з тим,
файл, не ? правильно, биту для fap off, не ? був зворушений, не подивитися більше? i dtc, чому? сон, були стерті з карти
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
таким чином, це-бітна?
але тоді всі ті речі, які коли-викреслив, що це таке?тільки в біді?
вони dtc, обмежувачі крутного моменту, postiniezioni і т.д.
можливо, файл працює так само, чому? ? зробив через емуляцію, я не знаю.
я ті ecu я через розрядний комутатор
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ок, валло знайти я switch of...
він був широко обговорюється тут: http://www.professionalchiptuning.ne...ghlight=switch
особливо сторінка 2
це я читав, але чесно кажучи, в місця, які говорять, що скинути в карту пост, я бачу, все в нуль, крім 2 біт
завантажені вихідний файл у цій дискусії, у вас є адреси, дивіться біти і змінювати їх у своїй оригінальній карті.
pi? cos? не s? що робити