Привіт всім мене звати франк, я відчував себе цікаво, цей форум і хотів би поділитися з вами досвідом в області двигунів, я сподіваюся, не порушувати правила,зовнішній вигляд ваші питання я чекайте, що мої питання вітаю всіх
Привіт всім мене звати франк, я відчував себе цікаво, цей форум і хотів би поділитися з вами досвідом в області двигунів, я сподіваюся, не порушувати правила,зовнішній вигляд ваші питання я чекайте, що мої питання вітаю всіх
привіт франк, ви ласкаво просимо..гарне продовження.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
привіт, Франк! ви з наших! ласкаво просимо
ласкаво просимо франк!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Привіт франк,і ласкаво просимо, ви російська? Потім повідомте нам, також, скільки вам років і вашої професії?
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
привіт, я не росіянин, але я переїхав в москву з року в рік, і робота в майстерні італійського тут, у москві,і обслуговування fiat lancia alfa.
мені 38 років і я одружений з російською дівчиною
може бути, я не знаю, використовуйте хороший форум, і я щось роблю не так,я був в обговоренні *********** 3.6 і я хотів інформацію, користувач дуже люб'язно надав мені зображення, але я не можу його відкрити,каже мені, що я не права,що це означає?
Приношу мої вибачення всім вам, щоб зробити деякі дурні питання,і проігнорували читання правил,прошу вибачення.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 27-01-2013 00:03
Ласкаво просимо...