привіт всім nuono у цьому форумі, але те, що я бачив ? добре struturato і увага до деталей.....сподіваюся знайти відповіді на мої запитання і допомогти вам, наскільки я можу cn мій досвід....хороша робота
привіт всім nuono у цьому форумі, але те, що я бачив ? добре struturato і увага до деталей.....сподіваюся знайти відповіді на мої запитання і допомогти вам, наскільки я можу cn мій досвід....хороша робота
привіт кріс ласкаво просимо
привіт, міша, дякую, що прийняли мене на форумі, слухайте, як ніколи, я можу вступити в різних розділах форуму? там хочуть, особливі повноваження?
ласкаво просимо, якщо від читання правил ви будете? + ясно,між тим, могли б ви вказати, у презентації також ваше ім'я,місце,та ін.? і професія,бажаю тобі довгого перебування.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
привіт кріс, як справедливо каже наш girras і, головне, читати правила-так ми уникаємо всі обмазка на форумі з повагою
привіт кріс ласкаво просимо!!!!!!!!!!
benevnuto,ти послав ***** але, як бачите, ви можете писати на форум насправді ви представили,для інших, як сказали, навіть родинні інші просто читати regolmaneto і все буде ясно.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Привіт ласкаво просимо
Ласкаво просимо.....
Привіт і ласкаво просимо!