Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 23

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529

info, щоб відкрити ecu TRW fiat croma

привіт всім, хто мені пу? пояснити, як відкрити цю прокляту ECU, я не бачу гвинта в нікуди, і я не маю досвіду на блоки управління, подушки безпеки.
    автомобіль ? аварій не було і клієнт не запитав мене, якщо у пу? скидання ecu

Це ? фото ебу, не ? моє, але дає уявлення:
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    привіт волхвів з боку гребеня ми соні лапки намагається виконати за допомогою викрутки в обраний коректний з наконечником отвори підривати виступи, а потім витягніть з розетки і виходить, всієї частиною ланцюга, якщо є проблеми з clear ви не повинні запитати
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    перейти тихо і, як каже legendaryslave.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    ПАЛЕРМО
    Et
    54
    Повідомлення
    39
    як виходите на сцену, ви побачите, що для наступного покладіть другий. і успіх, а також мені. але йти тихо

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    спасибі всім.
    legendary це ? файл ліжко від ебу, якщо у вас ясно робити мені, будь ласка, чому? як я вже говорив, як правило, не роблю sti робіт,так що подушки безпеки там не я кувалдою...

дякую
    File Allegati Файл Вкладення
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249
    Що пам'ять ? у мене 1 у списку croma, але я не забив на nemero управління.... а мій ? для 9530

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    magi файл, не ? ліжко добре він працює в FF зроблено після читання натисніть кнопку перевірити, щоб переконатися, що ліжко, як добре не читати з супорта, але завжди dissalda
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249
    Насправді мені не повернутися, навіть розмір файлу

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    пам'ять ? один 25lc320, в будь-якому разі завтра dissaldo і читаю, спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    залиш супорти, ви ризикуєте втратити всі дані, на щастя, легендарний ? gi? зауважив.....

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •