Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 25

Обговорення: карту fiat punto . 1.2 8V.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158

карту fiat punto . 1.2 8V.

привіт, як видно з повідомлень на форумах на найбільш ранніх видів зброї, цікаво, у мене fiat punto, як і назва, якщо я читаю, варто спробувати зробити його зіставити, щоб зробити його більше? дзвінок - "будильник".

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    якщо ви ввв тільки мапу взяти трохи менше 3cv коліс(7-8 двигуна).... ви можете також зробити.....
    для того, щоб пробудити fire, як мінімум, хоче, щоб ми на одній осі з cammes гідний називатися так...видно, що серія не має перехресті, і не дозволяє перевищувати 5000 оборотів "приціл"......логічно максимально буде відповідати кулачка фільтр повітря і вихлопних газів...особливо, колектори, якщо автомобіль та що з Кет aridosso клапанів....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    якщо ви ввв тільки мапу взяти трохи менше 3cv коліс(7-8 двигуна).... ви можете також зробити.....
    для того, щоб пробудити fire, як мінімум, хоче, щоб ми на одній осі з cammes гідний називатися так...видно, що серія не має перехресті, і не дозволяє перевищувати 5000 оборотів "приціл"......логічно максимально буде відповідати кулачка фільтр повітря і вихлопних газів...особливо, колектори, якщо автомобіль та що з Кет aridosso клапанів....
    я щасливий, незабаром потім з FGTech Galletto 2-Master BDM-TriCore - читаю тихо в послідовний?.
    привіт.

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    ПАЛЕРМО
    Et
    54
    Повідомлення
    39
    читає тихо, але подивіться, що ви втрачаєте час, ви помітили, що дуже багато, але дуже мало, тільки з картою манро і щедрий сказати, 3cv, на мій погляд не дістає.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    насправді різниця в "влада" не відомо(якщо ви f? карта хороша) єдина різниця, яку відчуває ? двигун трохи "прокидаюся" прийняти обертів....це означає, що ви можете? зробити allegerendo маховик півкіло......
    все, час втрачено для мене....моя порада ? або за повну роботу...фільтр повітря,вихлопних газів,кулачок,маховик і картку або тільки карту, ви можете грати, щоб побачити, "ефект, який f?".....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    насправді різниця в "влада" не відомо(якщо ви f? карта хороша) єдина різниця, яку відчуває ? двигун трохи "прокидаюся" прийняти обертів....це означає, що ви можете? зробити allegerendo маховик півкіло......
    все, час втрачено для мене....моя порада ? або за повну роботу...фільтр повітря,вихлопних газів,кулачок,маховик і картку або тільки карту, ви можете грати, щоб побачити, "ефект, який f?".....
    чому ? насправді, щоб почати грати з ним над одній карті, чому? майте на увазі, що машині було 12 років, а потім тільки можете полегшити маховик витратити більше? те, що стоїть машина.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    бо грати в неї на і, ризикуючи зламати що-то, не має жодної вартості??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    бо грати в неї на і, ризикуючи зламати що-то, не має жодної вартості??
    я повинен також почати щось довести, тепер машина не тримаю доступно, коли я можу мати файл, якщо ви не заперечуєте мені, то в якийсь прямо-сула карту так, щоб не зламати що-небудь..
    привіт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    7 л. с. для цієї машини, але якщо там почне працювати пожежа доходить до 102cv без наддуву))))))))))))))

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Citazione Спочатку Написав frantik3 Visualizza Messaggio
    7 л. с. для цієї машини, але якщо там почне працювати пожежа доходить до 102cv без наддуву))))))))))))))
    але ти...?

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •