привіт, як видно з повідомлень на форумах на найбільш ранніх видів зброї, цікаво, у мене fiat punto, як і назва, якщо я читаю, варто спробувати зробити його зіставити, щоб зробити його більше? дзвінок - "будильник".
привіт, як видно з повідомлень на форумах на найбільш ранніх видів зброї, цікаво, у мене fiat punto, як і назва, якщо я читаю, варто спробувати зробити його зіставити, щоб зробити його більше? дзвінок - "будильник".
якщо ви ввв тільки мапу взяти трохи менше 3cv коліс(7-8 двигуна).... ви можете також зробити.....
для того, щоб пробудити fire, як мінімум, хоче, щоб ми на одній осі з cammes гідний називатися так...видно, що серія не має перехресті, і не дозволяє перевищувати 5000 оборотів "приціл"......логічно максимально буде відповідати кулачка фільтр повітря і вихлопних газів...особливо, колектори, якщо автомобіль та що з Кет aridosso клапанів....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
читає тихо, але подивіться, що ви втрачаєте час, ви помітили, що дуже багато, але дуже мало, тільки з картою манро і щедрий сказати, 3cv, на мій погляд не дістає.
насправді різниця в "влада" не відомо(якщо ви f? карта хороша) єдина різниця, яку відчуває ? двигун трохи "прокидаюся" прийняти обертів....це означає, що ви можете? зробити allegerendo маховик півкіло......
все, час втрачено для мене....моя порада ? або за повну роботу...фільтр повітря,вихлопних газів,кулачок,маховик і картку або тільки карту, ви можете грати, щоб побачити, "ефект, який f?".....
бо грати в неї на і, ризикуючи зламати що-то, не має жодної вартості??
7 л. с. для цієї машини, але якщо там почне працювати пожежа доходить до 102cv без наддуву))))))))))))))