Привіт я defappare одна Альфа 159 1.9 jtdm я хотів би знати, якщо Ecusafe 2.0 добре працює на цій машині, або, якщо що ? дуже суб'єктивно, відповідно до Hw і Sw, який збирає машини.
Дякую
Привіт я defappare одна Альфа 159 1.9 jtdm я хотів би знати, якщо Ecusafe 2.0 добре працює на цій машині, або, якщо що ? дуже суб'єктивно, відповідно до Hw і Sw, який збирає машини.
Дякую
працює, тихий
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
чесно кажучи ні, не там я зробив так...а чому? для цих ecu я не використовую ecusafe, я роблю вручну.
? я впевнений, що ecusafe на цій машині йде, максимум, на діагностиці показує засмічення fap на 1000%, але c'? керівництво в форумі, щоб виправити це, і, крім того, не створює проблем у транспортному засобі
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
зроблено з ecusafe все ок безпечно?
sicurissimo!![]()
magi говорить правду, ecusafe на тих car nn від проблем,тільки в деяких, діагностика засмічення 1000%, але, як сказав nn має велике значення.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
я чув від багатьох частин, які Ecusafe іноді очищає Dtc тому? не з'являється більше помилок немає машини ? правда чи ні?????? Cio? також у разі інших питань, не повідомляє нічого.
ви ? вірно, а ще SW pi? відомих як *******h видаленні DTC на деяких nofap.
якщо ви хочете професійне рішення, яке вам видалити fap і не очищає dtc ти повинен звернутися хто-те, що робить, знає, як зробити.
c'? служба файли в режимі on-line форумі, наприклад
ви йдете тихо у мене вже зроблено чимало завжди працюють з нуль проблем