всім привіт, хлопці, я сподіваюся, що хтось може мені допомогти, як назва шукаю файл золота для grande punto 1.4 16v 95cv starjet з
hw0261208969
sw1037382549
diegno fiat51798154
спасибі всім заздалегідь привіт привіт
всім привіт, хлопці, я сподіваюся, що хтось може мені допомогти, як назва шукаю файл золота для grande punto 1.4 16v 95cv starjet з
hw0261208969
sw1037382549
diegno fiat51798154
спасибі всім заздалегідь привіт привіт
не esistonto суб'єктами, які можуть читати-писати Me7.6.3, встановлених на starjet fiat.
вибачте, але програмісти у спадок мені кажуть все те ж, що і cio? читаю, в boot mode....але я щиро бажаю, щоб запобігти все це, і, щоб прискорити справу, я думав попросити файл ori....я не так багато працював на бензин quuindi у мене не так багато досвіду, але і програміста дозволяє мені писати, але не читати, якщо не boot..
дивіться ti diro' не впевнений, що він мене 7.6.3 я пришлю машину і управління, безпосередньо ебу........і навіть управління на програміста, який тип упорскування, так і.......ви підкажіть, а
є новинки? для читання і запису цих ecu??
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
я шукав інформацію, навіть я,але в даний момент alien ne dimsport ne cmd мають x-протоколу її...я купив piasini клон, і як тільки він приходить, я перевіряю![]()
хто знає, я не c ? немає можливості? читати і писати ніхто інструмент з відомих.
підтверджую...
ви повинні використовувати блок управління додаткового її зміцнення...
але я б сказав, що не варто...