Ви пу? написати цей автомобіль з mpps12?
У списку fiat я знайшов тільки великі точки, з яких не c'? 1.6, або c'? протокол, аналогічний?
Ви пу? написати цей автомобіль з mpps12?
У списку fiat я знайшов тільки великі точки, з яких не c'? 1.6, або c'? протокол, аналогічний?
Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив
як вже було сказано доказів протоколів, з тієї ж родини, перше, що визначає і зчитує ви використовуєте те, щоб писати.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я, я, зроблено з magpro2..... читати повний файл.... і напишіть, тільки таблиці![]()
Я не зміг прочитати ecu...крім того, вибираючи інші протоколи, такі як альфа 159, croma, bravo і т.д....![]()
Я десь читав, що, щоб зробити цей автомобіль з mpps потрібно підключити лінії k...чому? ? в автономному режимі може і не K-Line...
Хтось щось знає?
Привіт, прочитайте цей ecu K-line ви повинні принести від блоку управління двигуном до роз'єму діагностики мережі k.. так як на роз'єм діагностики( obd )? тільки в мережі can.. дії ? це: підключіть контакт 25 роз'єми На стороні джгута проводів блоку управління двигуна на контакт 7 роз'єм obd.. після цього ви можете використовувати будь-який протокол для читання edc16 c39
Терпіння і чеснота сильних..