Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529

дайте мені поради, карту golf 5 R32

сьогодні я прочитав цю карту майстерні, власник автомобіля каже, що не відчуває різниці між оригінальні автомобілі та авто з поправками.
    машина в питання ? гольф 5 R32, ось дані

1037377419
    0261208468
    022906032C
    MOTRONIC ME7.1.1
    WVWZZZ1KZ6W180238
    .VWZ7Z0F3752077
    16.03.06

додаю оригінальний знайти на веб-й файл mod ліжко з машини.

у мене немає досвіду роботи на цій машини і драйвер титан не з'? нічого, що могло б мені допомогти.
    мені потрібна допомога, щоб поліпшити карту, або ж повторити з нуля, якщо у вас є адреси, карти або в будь-якому випадку поради зробіть мені, будь ласка, спасибі
    File Allegati Файл Вкладення
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    уважний написати його в послідовний...якщо не sbagio збирає eprom infineon трохи складною....для цієї карти ? ecu veeery складна...моя порада ? спробувати шукати драйвери групи vag бачив, що vr6 і був встановлений на багато моделі audi A3,seat leon,vw passat,phateon,touareg,ecc....навіть porsche монтує на cayenne 3.2 v6....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    сьогодні я прочитав цю карту майстерні, власник автомобіля каже, що не відчуває різниці між оригінальні автомобілі та авто з поправками.
    машина в питання ? гольф 5 R32, ось дані

1037377419
    0261208468
    022906032C

MOTRONIC ME7.1.1
    WVWZZZ1KZ6W180238
    .VWZ7Z0F3752077
    16.03.06

додаю оригінальний знайти на веб-й файл mod ліжко з машини.

у мене немає досвіду роботи на цій машини і драйвер титан не з'? нічого, що могло б мені допомогти.
    мені потрібна допомога, щоб поліпшити карту, або ж повторити з нуля, якщо у вас є адреси, карти або в будь-якому випадку поради зробіть мені, будь ласка, спасибі
    зіставлення зроблено, безумовно, боляче і торкнувся мало, і в smagrito дуже автомобіль навіть все одно тягне багато на цей двигун

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    насправді автомобіль часто помилки лямбда-зондів. Ви можете дати мені пораду на адреси, карти для редагування?

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708

Uploaded with ImageShack.us

Ось те, що вони змінили на цій карті,якщо вам потрібні інші адреси вас їх місце
    Востаннє редагувалось admin; в 19-01-2013 00:38
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    так ? зовсім інша музика...я не використовував titanium ori-чому? не треба зі мною...в понеділок у фірму про те, драйвер ? помітно більше? повної, ніж crackkato, що там 4 карти кладуть хрест!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    так ? зовсім інша музика...я не використовував titanium ori-чому? не треба зі мною...в понеділок у фірму про те, драйвер ? помітно більше? повної, ніж crackkato, що там 4 карти кладуть хрест!
    насправді адмін ? версія орі і оновив до версії 1.69 ? завжди в еволюції, alientech він нас щодня drivers для нових і розширення деяких вже? існуючі.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    у мене теж оригінал, але в п'ятницю не було зі мною, я залишив у фірмі, і я був клієнтом...
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    карту переробляти в повному обережні, щоб покласти руки на бензин, якщо ви не знаєте, що ви торкаєтеся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    насправді автомобіль часто помилки лямбда-зондів. Ви можете дати мені пораду на адреси, карти для редагування?
    ті карти, які ви змінили, є лямбда безпеки, перш ніж доторкнутися до них і запитайте себе, для чого вони потрібні і ragionaci!!від двигуна таким чином, навіть якщо атмосферний вийшли декілька резюме, але очі, що це легко, щоб збиток

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •