Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 23
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277

Проблема на mitsubishi pajero 3.200

Привіт усім у мене проблема з цим бездоріжжю близько 2500 3000 оборотів двигун стукає трохи, і працює таким чином, незбалансоване пройшли ці кола добре ... Тільки від натовпу, робить руху немає... чи Знаєте ви ? нормально або що може бути заздалегідь дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    управляєте ви зробили на машині?? перевірили витратомір?? мені ? сталося вчора на 307, з вимірювачем напали на мене, били форсунок!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    Ви били тільки в Оборотах, і якщо двигун працює також погано? минуле 3000 оборотів це нормально? X індикатор ви маєте на увазі те, маси повітря (витратомір повітря) спасибі заздалегідь

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    насамперед, ви повинні дати нам більше інформації...pajero 3.2 і був побудований з насос bosch vp44, що з common rail, так і bosch
    те, що щільне....ви повинні сказати нам, принаймні, що система монтує...якщо монтує vp44 в будь-якому випадку на 90% проблема криється все?...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    Ви знаєте, скажи мені, що інтерфейс повинен використовувати для читання flash, і якщо ви можете? зробити через obd ? Або, що інтерфейс там x хоче його отримати від дилера? Заздалегідь дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    Якого року ? машина?Швидше за все ecu denso або mitsubishi обидва jtag, так чи piasini або ktag.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    виглядає дійсно дивно, погані звички іноді у форумі....ви просите допомога чи порада для певної проблемної.., то в більшості випадків ви f? краще всього, як вважається,....я запитав freddyecu...вказати рік і версія pajero, який має проблеми, бо я не кажу,навпаки,я не пишу в vanvera...кошти, які я знаю дуже добре механічно безпосереднього досвіду, так як, будучи одним власника та його****fficina в concesionaria mitsubishi кожен раз я йду на роботу, або ми робимо яку справу разом...тепер pajero 3.2 Did(серії V60) і випускався з 99 в '05 з двигуном M41M в двох варіантах...перший з 99 в '03 з насосом електро-механіка zexel за ліцензії bosch,насправді є vp44,і 03' і далі з CR delphi, але завжди за ліцензії бош...той же двигун, то і закінчив на четвертій серії pajero (для інсайдерів, серія V80 виключно з системою CR delphi...тепер видно, що я виставив мої повноваження як щодо freddyecu відображати p? задоволення також бачив час, який ми присвячуємо ваша справа??
    в іншому випадку з мого боку ви можете bellamente робити те, що вам більше підходить....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    Автомобілі 2007 року

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    0
    Вибачте, скільки часу робить вас вада?
    Для виконання робіт останнім часом?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    привіт якщо я не fuopri тему я відповідно з цим на обговорення, щоб знати PAJERO 2400cc рік побудови 2400 si pu? зіставити в послідовний. Якщо я можу звернутися в службу online.
    З повагою.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •