Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Таранто
    Et
    47
    Повідомлення
    67

Досвід по заміні ecu з HW відрізняється

Всім привіт,в цьому пості я хотів би поділитися досвідом, мали відносно установки,або краще заміна ecu з різним числом HW,в результаті поломки оригіналу. Це може служити вказівкою на когось та сама проблема.
    Досвід, який я мав особисто ? була на Peugeot 407 з bosch edc16c34,в результаті проблеми, спричинені в bdm від мого друга,я зібрав ecu з іншого HW,замінив e2prom від однієї до іншої і завантаження оригінального програмного забезпечення, повний ліжко в bdm,все працює ? йшло гладко.
    Хто мав досвід подібних місць, propria.saluti

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    покладіть числа hw заднім числом не ви добре розумієте, що ви зробили
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    Citazione Спочатку Написав fabioefra44 Visualizza Messaggio
    Всім привіт,в цьому пості я хотів би поділитися досвідом, мали відносно установки,або краще заміна ecu з різним числом HW,в результаті поломки оригіналу. Це може служити вказівкою на когось та сама проблема.
    Досвід, який я мав особисто ? була на Peugeot 407 з bosch edc16c34,в результаті проблеми, спричинені в bdm від мого друга,я зібрав ecu з іншого HW,замінив e2prom від однієї до іншої і завантаження оригінального програмного забезпечення, повний ліжко в bdm,все працює ? йшло гладко.
    Хто мав досвід подібних місць, propria.saluti
    що це таке ? зі мною.... у майстерні, вони спалили один edc16c34, ніж 207, l' мають клонування на ecu з hw трохи відрізняється.... мені здається, від 529 орі на 526 і не працював кондиціонер.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    я змінив також 2 екю з туарегів 5.0 v10 tdi з hw-різному, але завжди клоновані у грі і все ? йшов гладко, як масло

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    Я зробив випадок, що коли я тільки останні 3 цифри міняти в 90% випадків працюють.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    я думаю, що проблема не ? тільки запустити машину, але повинні піти всі, коли ви зробите мод у вас питання вам пу? завжди бігти, щось не так, то в цих випадках відіграє удача.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    80
    мене і сталося з гольф-101 к.с.!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    Привіт всім,
    але якщо у мене є ебу згоріла, вона сита по bdm, я можу це читати спокійно?
    так що ви можете переписати весь його вміст на іншій ебу?
    Я правильно зрозумів?

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    вам потрібно, файл-ліжко в bdm від іншого, або блок управління, дорівнює.........

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    я на x-trail з ебу delco версії dpf, я поставив на мотоциклі спокійно, без індикатора пошкодження з іншого delco абсолютно різні, як і hw? не нападали на вентилятори!! я міг би навіть залишити її так, і нехай його зовнішньої системи, в rel?, але я вважав за краще не робити zoze!

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •