Привіт всім, я Йосип, 27 років, модена, я зареєстрований, чому? любитель тюнінгу і особливо самодіагностики... сподіваюся знайти багато відповідей на вашому форумі, і особливо, щоб допомогти вам на питання, які вас, будьте...![]()
Привіт всім, я Йосип, 27 років, модена, я зареєстрований, чому? любитель тюнінгу і особливо самодіагностики... сподіваюся знайти багато відповідей на вашому форумі, і особливо, щоб допомогти вам на питання, які вас, будьте...![]()
ласкаво просимо,чим ти займаєшся в житті?
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
ласкаво просимо, між нами, йосип,безумовно, тут ви знайдете те, що вам потрібно
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
Ласкаво просимо!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
ласкаво просимо йосип!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
- Робота в галузі Автомобільного конвеєра транспортного засобу мотоцикла великий обсяг двигуна, але nonostate 8 годин роботи в якості робочого ne крок, багато хто ще й на пк, так і в якості програміста, який, як і асемблер. З квітня минулого року я присвячуючи в діагностики автомобілів fiat, alfa і lancia, і я удосконалив все, що стосується elm327 kkl адаптери. я зареєстрований на декількох форумах, і я сподіваюся бути корисним, якщо я можу... а так дякую за те, що прийнято серед вас!!! .
приємного вам перебування Йосифа
benarrivato.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Ласкаво просимо...