Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 27

Обговорення: питання на cutt-off

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92

питання на cutt-off

привіт, хлопці,у мене питання, щоб запитати себе про те, cut-off...paralando система, бензин (турбо), звичайно,і "редаговані"???і можна moddare цю карту? як я можу знайти її в 2d? незалежно від ecu..... я хотів би відтворити ефект "bang bang" і я подумав, що робити, випуску газу (при наборі в cutt off) inietto вставляється мінімум бензину, так що, коли йдете на контакт з колекторів гарячої,загоряння і повторному створенні цього ефекту...
    на ралі використовують для обмеження turbolag,і я знаю, що роботи і потім більш складний. я хотів би відтворити подібний ефект... і можливо як ви думаєте? спасибі!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    звичайно ? ricreabile? не знаю, чи можна на ecu серії я бачив на astra і subaru, але представила ecu специфікації конкурсу, а не ті, косяком.

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    Citazione Спочатку Написав badboy Visualizza Messaggio
    звичайно ? ricreabile? не знаю, чи можна на ecu серії я бачив на astra і subaru, але представила ecu специфікації конкурсу, а не ті, косяком.
    дякую за відповідь! я бачив це зробити, деякі фахівці навіть на ecu серії, я б хотіла дізнатися про те, як відтворити цей стан... чекаємо на думку експертів, які, можливо, вже добрався, щоб працювати в цьому напрямку

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    роботи ? так, приблизно, на автомобіль, ралі і гонок в цілому:

Система в реальності? називається ALS (anti-lag system
    Його роботи ? досить просто:з форсунок, змонтованих в монте-компресора, як тільки він буде випущений газ і система ? вставляється впорскують безпосередньо в колектори в benza,останній контакт з колекторів розпечені включається відразу і виробляє вихлопних газів трохи, як якщо обороти не будуть знижені ,це esamotage turbo продовжує обертатися анке газ скидається і потім видалити замовлення turbo, коли він подобається знову газ та подають max тиск.

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    Citazione Спочатку Написав badboy Visualizza Messaggio
    роботи ? так, приблизно, на автомобіль, ралі і гонок в цілому:

Система в реальності? називається ALS (anti-lag system
    Його роботи ? досить просто:з форсунок, змонтованих в монте-компресора, як тільки він буде випущений газ і система ? вставляється впорскують безпосередньо в колектори в benza,останній контакт з колекторів розпечені включається відразу і виробляє вихлопних газів трохи, як якщо обороти не будуть знижені ,це esamotage turbo продовжує обертатися анке газ скидається і потім видалити замовлення turbo, коли він подобається знову газ та подають max тиск.
    я знав, замість того, що робилося в обхід розвантаження та під час розвантаження gl iiniettori inietavano певну кількість бензину, так і від її включення в збірники, звичайно, мати в режим turbo... перо мені хотілося б знати, що се за і створити його заново

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я хотів лише додати, що автомобільний ? рекомендується зробити це з низки причин, але головним чином тому? їздити по дорогах все igiorni з машини, яка вивергає полум'я з вихлопної труби готова втекти з-під сидіння в кожне мінімальний тиск газу...не ? своїм життям....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    fas2t системи by-передати повітря на пагорбах випуску ? у ALS...але називається "umluft" ? був використаний вперше від audi для своїх rally car....ця система використовує концепцію двигуна турбіни aereonautico...? ще одна річ,....
    bang-bang, традиційне f? інакше...cio? з дросельної заслінки повністю закритий кроковий електродвигун холостого ходу, відкриває абсолютно минаючи дросельну заслінку для проходження повітря і одночасно? форсунки продовжують впорскувати benza, але більше,просто, щоб ускладнити речі,заздалегідь запалювання затримується багато для фарс? вся ця суміш повітря-benza приходить unburned пагорбах каміна і incendiandosi в їх контакті з ефект від тебе шукали...ти зрозумієш, що там ? легко зробити, і, перш за все, не всі ecu дозволяють такого роду роботи....на мареллі 4F (наприклад, при пу? зробити...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    fas2t ця система приймає для зменшення затримки відповіді turbo відкрити-закрити акселератора, особливо при установці турбін, красиві тить ки....ви зрозумієте тому, що система gnenre яка працює в 4000 оборотів в хвилину, коли turbo я думаю, що ? вже не тиск, не потрібно абсолютно нічого....у всякому разі, ви f? від мінімальних оборотів в певному діапазоні оборотів мови, які ви accenavo pocanzi....один з багатьох, проти цієї системи? ? що там хочуть, колекторів, турбіни, турбо ж, і вся група з розряду, що витримаєте до величезних температур, які досягаються при введенні в експлуатацію bang... плюс двигун повинен бути розроблений для даного типу системи....senn? ти завжди в середині шляху....

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    fas2t ця система приймає для зменшення затримки відповіді turbo відкрити-закрити акселератора, особливо при установці турбін, красиві тить ки....ви зрозумієте тому, що система gnenre яка працює в 4000 оборотів в хвилину, коли turbo я думаю, що ? вже не тиск, не потрібно абсолютно нічого....у всякому разі, ви f? від мінімальних оборотів в певному діапазоні оборотів мови, які ви accenavo pocanzi....один з багатьох, проти цієї системи? ? що там хочуть, колекторів, турбіни, турбо ж, і вся група з розряду, що витримаєте до величезних температур, які досягаються при введенні в експлуатацію bang... плюс двигун повинен бути розроблений для даного типу системи....senn? ти завжди в середині шляху....
    у мене турбіна на велику розряду " скат " і tutot інше....я не сказав, що вони хочуть bang справжні і...щось подібне зробити сцену,щоб спробувати...все що там я повинен слюди зробити етапу wrc з machcina...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав fa2st Visualizza Messaggio
    у мене турбіна на велику розряду " скат " і tutot інше....я не сказав, що вони хочуть bang справжні і...щось подібне зробити сцену,щоб спробувати...все що там я повинен слюди зробити етапу wrc з machcina...
    що авто ми говоримо?? T-jet fiat?

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •