Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 37

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231

opel zafira рік 08 1.9mtj 120cv 8valvole.....

ось є і коли-небудь, що ця машина займе багато часу і діагнозу виявляється датчик фази распредвала ,але і модель 8в
    і, отже, призводить його всередині pulegia розгортання ...
    у мене змінилися 2 для випробувань, у тому числі колінчастого вала обертання, зазначає правильні,ті, дерева 850giri і те, cam 425giri зводить трохи з розуму, тому що якщо проблема в паливі я не повинен дати в діагностиці цю помилку ....а мені хто-небудь може дати інфо-рага.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    СИЦИЛІЯ (TP)
    Повідомлення
    244
    Часто і ділянка не ідеально...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    по мені візуально ознаки датчика распредвала ? нормально мені було, сталося з, що не хочуть працювати більше? в діагноз я давав завжди датчик распредвала, я замінив потім на проблема була в системі дизельного перевірили низького тиску і все ок.......

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    якщо перетягнути двигун на деякий час може дати навіть, що помилка, навіть якщо не він !!! спробуйте відстежувати пускові тиску дизельного палива і квант інше!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    СИЦИЛІЯ (TP)
    Повідомлення
    244
    Якщо помилка на датчику проблема, а в цій області
    Точно не дизель
    Перегляньте також routa датчика положення розподільчого валу впускних клапанів...де закон датчик

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    Citazione Спочатку Написав FidodidoTuning Visualizza Messaggio
    Якщо помилка на датчику проблема, а в цій області
    Точно не дизель
    Перегляньте також routa датчика положення розподільчого валу впускних клапанів...де закон датчик
    я зробив розподілу зараз, по суті, першим поставив, коли я поміняв ремінь , другий після двох годин ....я прибув в момент ,я вважаю, що це помилка, так як те, що phedra, що кожна помилка приносить все ту ж напис......треба перевірити тиск дизель всі---.... вам, що вам змінили або знайшов????

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    ви праві, в першу чергу один controllatina стадії, то перейдіть тиску дизельного ці стадії я знаю, що потрібно дімі..............

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    ви праві, в першу чергу один controllatina стадії, то перейдіть тиску дизельного ці стадії я знаю, що потрібно дімі..............
    які шаблони є для всіх точок ,досить того, що ви покладете в етап, перш ніж зняти так ви знаки comerail і вперед....

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Citazione Спочатку Написав michell Visualizza Messaggio
    які шаблони є для всіх точок ,досить того, що ви покладете в етап, перш ніж зняти так ви знаки comerail і вперед....
    ви праві, все діма йдуть тільки для 16v як прикрашені? проблема була до пояса, коли ви зробили ремінь для контролю фази........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    ви праві, все діма йдуть тільки для 16v як прикрашені? проблема була до пояса, коли ви зробили ремінь для контролю фази........
    немає вже раніше приїхав, а з цим проблеми ,і робить це так жарко, холодно.....

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •